Bredt udvalg af nikotinbase og e-væske i udsøgt kvalitet til gode priser

/ Redaktionen / Handel

Dampkongen er på alle måder et oplagt sted at klikke hen, næste gang du har brug for at købe tilbehør til e-cigaretter. Udover at have et flot udvalg af selve e-cigaretterne, har man nemlig også et godt udvalg af tilbehør til e-cigaretter, samt e-væske. Når det gælder sidstnævnte, kan man både købe færdigblandet e-væske samt væske til at blande selv, så som nikotinbase af forskellig art. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Dampkongen

Nikotinbase i udsøgt kvalitet

Mangler du nikotinbase til at blande e-juice derhjemme? Så start med at klikke ind på www.dampkongen.dk. Forhandleren må næsten uden tvivl have det bedste udvalg man finder online lige nu, og sikkert også den type som du foretrækker når det gælder nikotinbase, uanset om du foretrækker 3 mg., 6, 9, 12, 15 eller hele 18 mg. nikotin når du køber nikotinbase. Fælles for alle varianter af nikotinbaser er at de leveres i udsøgt kvalitet, og helt sikkert kan danne grundlaget for velsmagende e-juice, hvor man har rig mulighed for at eksperimentere med forskellige smagsvarianter. Har du spørgsmål vedrørende valg af nikotinbase, kan kundeservice hos Dampkongen helt sikkert give et par råd med på vejen.

Godt udvalg af e-væske 

Foruden nikotinbase, tæller udvalget hos Dampkongen blandt andet også e-væske. Her kan man virkelig vælge og vrage som det passer én imellem et hav af forskellige spændende smagsvarianter inden for e-væske. Heldigvis er kategorien med e-væske inddelt i overskuelige mærke-underkategorier, hvor du måske allerede kender navne som Beard Vape co., BIG ML. Club, Cosmic Fog og Dinner Lady. Alle e-væske producenter, der leverer smagfulde varianter, og samtidig sørger for at holde et højt niveau af kvalitet, når det gælder e-væske. Vil du vide mere om e-væske fra forhandleren, så klik ind på deres hjemmeside allerede i dag, og tag et kig.