Pryd hjemmet med unikke glaslamper fra Pernille Bülow Glas

Holder du særligt meget af unikke glasvarer til dit hjem, så som unikke glaslamper, skåle, fade og lysestager? Så er Pernille Bülow Glas med garanti et mærke som du vil synes godt om. Den danske designer med base på Bornholm har et helt særligt øje for at skabe unikke glaslamper og lignende produkter, som passer helt perfekt ind i et velindrettet hjem. Her i artiklen kan du læse mere om Pernille Bülow Glas og produkterne hun producerer.

Pernille Bülow A/S

Pernille Bülow Glas

Pernille Bülow Glas er bestemt ikke nogen ny virksomhed på den danske scene for brugskunst og design. Faktisk har hun drevet butik i Svaneke på Bornholm lige siden 1989. Siden da har hun stået bag stribevis af herlige designlinjer af forskellig og spændende art, så som glaslamper, fade og skåle i glas, lysestager og meget andet. Her er stolte glaspuster traditioner holdt i hævd, samtidigt med at der hele tiden skabes nye spændende tendenser. For Pernille Bülow Glas er det de kreative og dynamiske ideer som er i centrum. Resultatet er ikke til at tage fejl af, og Pernille Bülow Glas er unægteligt ét af de navne inden for dansk brugskunst og design som nyder den bedste omtale og popularitet i disse dage.

Unikke glaslamper til hjemmet

Vil du gerne indrette dit hjem med unikke glaslamper? Så er www.pernillebulow.dk bestemt et godt sted at kigge. Her finder du nemlig et fantastisk udvalg i smukke og ikke mindst unikke glaslamper fra det velrenommerede danske brand. Stilen er på én gang unik og genkendelig, og det er en herlig oplevelse at gå på oplevelse i kataloget med unikke glaslamper fra Pernille Bülow. Klik selv forbi webshoppen allerede i dag, og tag et kig på udvalget af unikke glaslamper og meget andet spændende brugskunst.