Få bedre kompetencer indenfor musik med et ophold på Musik og Teaterhøjskolen

/ Redaktionen / Børn & Unge

Hvis man har en interesse for musik og sang, og man gerne vil blive meget bedre til begge dele, så bør man helt sikkert kigge nærmere på at tage et fag på Musik og Teaterhøjskolen. Det er nemlig både en musikhøjskole og en sanghøjskole, hvor man kan blive en meget dygtigere musiker eller sanger. Man kan læse mere ved at kigge ind forbi www.musikogteater.dk.

Musik og Teaterhøjskolen

Dygtiggør og specialiser dig på musikhøjskole

Hvis man er passioneret omkring musik, og man ønsker at dygtiggøre sig eller at specialisere sig, så bør man helt sikkert overveje at søge ind på Musik og Teaterhøjskolen. Det er nemlig en musikhøjskole, hvor man har mulighed for at tage et spændende forløb, hvor man vil modtage undervisning fra dygtige og kompetente musikundervisere, der blandt andet ved alt om musikhistorie, musikteori og rytmetræning. På musikhøjskolen vil man desuden ofte opleve, at man vil skulle spille koncerter og samarbejde med sangere, hvilket blot er med til, at man bliver en endnu dygtigere musiker. På Musik og Teaterhøjskolen har man desuden mulighed for at indspille i skolens eget lydstudie. Man kan læse meget mere om de mange muligheder på musikhøjskolen ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.musikogteater.dk.

 

Udvikl din stemme på sang højskole

Hvis man gerne vil blive en bedre sanger, og man gerne vil modtage interessant undervisning fra dygtige undervisere, så bør man helt sikkert overveje at tage et ophold på Musik og Teaterhøjskolen. Det er nemlig en sanghøjskole, hvor man vil lære diverse tekniske øvelser, der kan udvikle stemmen, så man bliver en bedre sanger. På sanghøjskolen vil man desuden lære, hvor stor betydning fortolkning af sangtekster har for måden, man synger på. Med andre ord så lærer man at blive en mere komplet historiefortæller via sang. På Musik og Teaterhøjskolen vil man desuden opleve, at man vil komme til at arbejde sammen med musikere på højskolen, så man på den måde også bliver dygtigere til at samarbejde. Man kan læse meget mere om sanghøjskolen ved at besøge www.musikogteater.dk.

 

På hjemmesiden www.musikogteater.dk kan man læse meget mere om de forskellige linjefag inden for musik og sang.