Spændende undervisning på højskole med teater eller elektronisk musik som linjefag

/ Redaktionen / Handel

Musik og Teaterhøjskolen er beliggende i Sønderjylland og er en højskole med teaterlinjefag og elektronisk musik linjefag.

Musik og Teaterhøjskolen

Højskole med teaterlinjefag

Leder du efter en højskole med teaterlinjefag? Musik og Teaterhøjskolen er en højskole, som ligger i Sønderjylland og som tiltrækker unge talenter fra hele landet på grund af det høje faglige niveau. Hvis du har lyst til at bruge et halvt år på at spille teater, så er det lige stedet. Her er der undervisning på meget højt niveau, og lærerne er professionelle skuespillere med mange års erfaring, som helt sikkert kan lære dig noget om, hvordan du bruger din krop, din stemme og dit ansigt til at skabe overbevisende karakterer til de skrå brædder. Som en højskole med teaterlinjefag er der selvfølgelig flere projekter, hvor eleverne samarbejder i korte eller lange perioder om et teaterstykke eller en forevisning af en slags. Der er flere gode lærere til rådighed, som vil hjælpe dig med at udvikle dig. Hvis du overvejer om Scenekunstskolen er noget for dig, så er en højskole med teaterlinjefag et godt sted at starte, for der vil du prøve, hvordan det er at arbejde med præcis det hver eneste dag.

Elektronisk musik linjefag

Musik og Teaterhøjskolen har også elektronisk musik linjefag, og hvis du gerne vil prøve kræfter med at lave elektronisk musik, så kan du finde undervisning af højeste kvalitet. Hvis du arbejder med musik på din computer og sidder og nørder med at lave musik, så kan du prøve af, hvordan det er at fokusere på det i et helt semester. En højskole er et sted, hvor man kan prøve et bestemt fokus af, for at undersøge, hvordan man egentlig har det med, at gøre sin hobby til sin primære beskæftigelse. Kører man lidt død i det, eller får man bare endnu mere blod på tanden? Hvis du arbejder med at lave elektronisk musik, så er dette elektronisk musik linjefag måske lige noget for dig. Her vil du blive klogere på de store musikprogrammer og lære meget om komponering af elektronisk musik. Læs mere om elektronisk musik linjefag på deres hjemmeside musikogteater.dk.