En sanghøjskole med mulighed for lydteknik som valgfag

/ Redaktionen / Hobby

Har du særlig meget interesse for at styre lydteknikken til teaterforestillinger, koncerter eller lignende? Så vil et ophold på en højskole så som Musik og Teaterhøjskolen med lydteknik som valgfag helt sikkert være noget for dig. Samme skole fungerer desuden også som sanghøjskole, hvis man hellere vil stå på scenen og bede om mere monitor. Læs mere om begge dele i artiklen herunder.

Musik og Teaterhøjskolen

Lydteknik som valgfag hos Musik og Teaterhøjskolen

Har du en drøm om at komme på højskole og møde en masse spændende og kreative mennesker, og kombinere en oplevelse for livet med at fordybe dig i dine interesser? Har du samtidigt en passion for lydteknik? Så vil et ophold på Musik og Teaterhøjskolen med lydteknik som valgfag uden tvivl have interesse. Her bliver man både undervist i produktion af live lyd, bliver instrueret i opsætning og brug af PA-anlæg og mixere samtidigt med at der er tid til ens egne projekter i studiet. Når du modtager undervisning i lydteknik som valgfag, så er det primært med Pro Tools 10 som udgangspunkt. Klik eventuelt forbi skolens hjemmeside hvis du gerne vil læse mere om lydteknik som valgfag.

En sanghøjskole med kompetente undervisere

Har du sang som hobby eller måske som en del af dit professionelle virke? I begge tilfælde så vil du måske også på et tidspunkt have overvejet et ophold på en sanghøjskole. Her kan du både få dine teoretiske og praktiske kompetencer styrket, samtidigt med at du kan møde andre elever og undervisere som deler dine interesser. Musik og Teaterhøjskolen har lige nu sanghøjskole på listen over linjefag, og kan helt sikkert danne rammerne om en oplevelse som du vil have med dig resten af livet, fyldt med gode minder samt styrkelse af dine sangevner. Læs mere om skolens muligheder inden for sanghøjskole på hjemmesiden.