Teaterhøjskole og sanghøjskole - Læs mere på musikogteater.dk

/ Redaktionen / Hobby

Leder du efter en højskole med sang eller en teaterhøjskole, hvor du kan udvikle dine kreative evner? Så læs med her om Musik og Teaterhøjskolens tilbud.

Musik og Teaterhøjskolen

Højskole med sang - Træn sangstemmen, og join et band!

Kigger du efter en højskole med sang, så er Musik og Teaterhøjskolen måske lige noget for dig, for de tilbyder mange forskellige musikalske fag og samler mange unge med interesse og talent for musik, som kan lide at synge og spille, solo og sammen. Højskolen i Sønderjylland har bl.a. sang som linjefag, og det er til dig der selvfølgelig gerne vil spille musik, men som også søger soloundervisning i sang, så du kan forbedre din sangstemme og din sangteknik. Der er mange forskellige unge, som søger en højskole med sang, for mange musikhøjskoler tilbyder musikfag, men det er ikke altid, at der er dygtige og kompetente lærere til specifik sangundervisning. Så hvis du leder efter en højskole med sang som linjefag, så har du fundet det rette sted. Her kan du synge kor, synge solo, synge i bands med andre kreative og dygtige unge med trang til at spille og spille koncerter.

Teaterhøjskole med fokus på samvær og god undervisning

Musik og Teaterhøjskolen er også en teaterhøjskole med et højt niveau inden for scenekunst, og de dygtige lærere er eksperter i at få eleverne helt ud over scenekanten, til at få dem til at udvikle sig og lære deres egne kroppe og evner at kende. Som teaterhøjskole har skolen selvfølgelig teater som linjefag og har professionelle skuespillere som lærere på linjefaget, som kan hjælpe dig med at udvikle dine talenter. Der er mange forskellige grunde til at tage på højskole, men først og fremmest skal det måske ses som en pause fra skole og arbejde, og som et frirum hvor du kan få tid til at koncentrere dig om dine kreative interesser og evner. Der er mange, som aldrig før har spillet teater, men som tager på teaterlinjen og får enormt meget ud af det. Det er jo ikke nødvendigvis et fag man møder i folkeskole eller gymnasiet, hvis ikke man lige opsøger det. Læs mere om teaterhøjskolen i Sønderjylland på musikogteater.dk.