Find møbler fra kvalitetsmærker som Innovation Living og Actona Company hos Nicehome.dk

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Trænger hjemmet til nye møbler, kan du hos Nicehome.dk finde et alsidigt udvalg fra de bedste mærker på markedet. Uanset om du er ude efter en Innovation sovesofa eller noget særligt fra Actona, er den populære webshop et oplagt sted at starte. Besøg forhandleren og find hvad du skal bruge.

Nicehome.dk

Sovesofa i dansk design fra Innovation Living

Sovesofaer fra Innovation Living er dansk design når det er bedst. Med livslang garanti på samtlige stel, stilfulde former og lækre farver, er en Innovation sovesofa altid et sikkert hit. Hos Nicehome.dk føres der et varieret sortiment af de mest populære sovesofaer fra Innovation Living, i både den billige og i den mere eksklusive ende af skalaen. Uanset om du er til et farverigt look med fine mønstre, eller et mere stilrent, minimalistisk udtryk, går du ikke galt i byen med en Innovation sovesofa. Du kan både finde modeller med flere indstillinger for elevation, modeller i velour, modeller med ben i lyst træ og meget andet. Er det ikke en decideret Innovation sovesofa du ønsker, men måske en multifunktionel lænestol med springmadras fra det kendte mærke, kan Nicehome.dk også i den forbindelse matche dine ønsker.

Møbler i topkvalitet fra Actona Company 

Actona Company er producenten for dig der vil være sikker på at dine møbler er af høj kvalitet. Som et af de førende mærker indenfor dansk møbeldesign, går du ikke galt i byen med deres stilfulde og funktionelle møbler. Hos Nicehome.dk forhandler de et omfattende og varieret sortiment af Actona møbler, lige fra 2 personers sofaer og til stilrene natborde i hvidlakeret træ. Er det et Actona TV-bord eller måske en af deres populære barstole du er ude efter, kan de også i den forbindelse imødekomme dine ønsker. Udvalget af Actona møbler bliver naturligvis løbende opdateret med nye produkter, så du kan følge med de seneste tendenser. Gå på opdagelse i det store udvalg af Actona møbler og gør en god handel.