Børnetøj i bedste kvalitet til piger og drenge i alderen 0 til 10 år

/ Redaktionen / Børn & Unge

Børnetøj i bedste kvalitet til piger og drenge i alderen 0 til 10 år

Mini Little Mini

Er kun det bedste godt nok til dine børn så tag et kig forbi www.minilittlemini.com. Hos Mini Little Mini fører de nemlig et stort udvalg af børnetøj og fodtøj fra mange danske brands. Der er fokus på komfort og lækre materialer, der holder til at blive vasket igen og igen uden at miste formen eller se slidt ud med det samme. Mini Little Mini har en forkærlighed for de danske brands, da de formår at tilføre et tvist, der giver lidt kant til det ellers stilrene design. Derudover er kvaliteten selvfølgelig i top, og hos Mini Little Mini går de efter økologiske eller oeko-tex certificerede materialer, så dine børn ikke bliver udsat for skadelig stoffer. Hos Mini Little Mini finder du brands som Les Lutins, En Fant, Minipop, Petit Crabe, Schnoor, Little Olga, Ecooking, Pom Pom, Ver de Terre, Nordic Label og mange flere.

 

Les Lutins

Les Lutins er et fransk mærke, som har specialiseret sig i at skabe smart babytøj fremstillet af eksklusivt cashmere. Det eksklusive Les Lutins babytøj er fantastisk blødt og meget komfortabelt og føles dejlig med barnets hud. Udover babytøj af cashmere skaber Les Lutins også moderigtige accessories. Les Lutins produkter er udviklet med omtanke for både mennesker og miljøet, og babytøjet er derfor produceret og certificeret ud fra oeko-tex standarder. Se det flotte udvalg af produkter fra Les Lutins på www.minilittlemini.com.

 

En Fant

Trods det franskklingende navn er En Fant et dansk brand, der producerer børnetøj og sko i eksklusiv kvalitet. Deres design taler til de stilbevidste forældre, der gerne giver lidt ekstra, for at deres børn er stilfuldt klædt på, samtidig med at det er tøj, som er komfortabelt og behageligt at have på. En Fant tilbyder hjemmesko, skindsko, begyndersko og børnetøj til piger og drenge i alderen 0 til 10 år. Hos Mini Little Mini kan du blandt andet købe funktionelle softshell produkter fra En Fant, som er vandtætte og lavet i en behagelig og yderst slidstærkt kvalitet, der samtidig er vindtæt og åndbar. Hertil kan du blandt andet få En Fant termostøvler, der er forede med blødt uld, som hjælper med at holde fødderne dejligt varme. Se det skønne udvalg af lækre produkter fra En Fant på www.minilittlemini.com.