Bredt udvalg af Dantoy legetøj og modelbiler i god kvalitet hos Legebyen.dk

/ Redaktionen / Børn & Unge

Legebyen.dk sælger et bredt udvalg af forskellige sjovt legetøj til gode priser, og du kan bl.a. finde et bredt udvalg af modelbiler eller af Dantoy legetøj i butikken.

Legebyen.dk

Dantoy legetøj

Legebyen.dk sælger et bredt udvalg af forskellige spændende legetøj fra bl.a. Dantoy legetøj til gode priser. De laver mange forskellige ting, både store og små og er måske mest kendt for de populære plastikscootere i rød, blå og gul plastik, som stort set alle børn har kørt på i daginstitutionen. De er super sjove at lege med, og de holder i mange år, og serien er tilmed blevet udvidet en prinsessescooter, en politiscooter og en gravko. Dantoy legetøj laver også vinterlegetøj så som bobslæder, numsebrædder, twister kælke og sneskovle. De laver også legekøkkener og legemad til børn, som kan lide at lege, at de laver mad til andre børn eller voksne. Dantoy legetøj har også en serie i bioplastik. Find lige det, du skal bruge af spændende legetøj fra det gode danske mærke, som laver så mange forskellige spændende ting. Der er mange forskellige slags flot legetøj i butikken til gode priser.

Seje modelbiler i fede design

Hos Legebyen.dk kan du også finde et bredt udvalg af modelbiler til gode priser. Der er mange super flotte og detaljerede biler i sortimentet, som er støbt i metal og plastik, og som har mange fine detaljer. Du kan åbne og lukke dørene på de små biler, som er lavet efter ægte veteranbiler fra perioden 1930-1979. Disse flotte og detaljerede biler er super flotte og kommer i mange forskellige flotte modeller fra mærker som Ford, Chevrolet, Cadillac, GMC og Volkswagen. Find mange forskellige spændende biler fra 30’erne, 40’erne, 50’erne, 60’erne og 70’erne, som er super sjove at samle på og lege med. Du kan helt sikkert finde lige dem, du leder efter i butikken, for der er mange forskellige sjove at vælge imellem og det er alle tiders samlerobjekt, som mange synes er super sjovt at samle på. Find lige de modelbiler, du drømmer til gode priser om på hjemmesiden www.legebyen.dk.