Bredt udvalg af små tasker og gode stofbleer til de mindste hos Småfolk

/ Redaktionen / Børn & Unge

Det er altid vigtigt at du er klar til de forskellige stadier, dit barn skal igennem. Det gælder fra fødsel til de bliver skole klar, og videre. Du kan hos www.smafolk.dk finde alt til de helt små, det gælder blandt andet stofbleer, eller tasker så de kan blive klar til skole.

Småfolk

Tasker til dit barn

Det er lækkert for små børn, at få lov at rende rundt med deres små tasker, og de elsker at lægge ting i, som blyanter og papirer, og gå rundt med dem. Der er selvfølgelig også behov for tasker, når de begynder i skole, og hos Småfolk finder du det helt rigtige udvalg. Hos dem kan du finde tasker i forskellige farver, størrelser og designs, der giver dig mulighed, for at finde den helt rigtige, til din lille pige eller dreng. Med tasker, kan dit barn være godt tilfreds, uanset hvor de skal bruge den, om det er når de skal i skole, eller skal besøge en ven eller familie. Hvis du mangler en taske til dit barn, så tag ind forbi Småfolk og se på deres udvalg af tasker.

Praktiske stofbleer

Med en lille baby, skal du selvfølgelig have de helt rigtige materialer, der ikke blot er gode, men også praktiske. Hos Småfolk kan du derfor også finde stofbleer, der er helt uundværlige, når du er begyndt at bruge dem. Desuden er stofbleer det rette valg, i forhold til miljø. Du kan finde forskellige typer stofbleer, i flere farver, og med og uden prints. Du kan vaske bleerne, og når de ikke skal bruges som bleer længere, kan du bruge dem som karklude, eller andet praktisk. Deres stofbleer er i OEKO TEX certificeret materiale og 100 % bomuld, som kryber minimalt i vask. Du bør tage ind forbi Småfolk, hvis du ønsker at prøve stofbleer, eller mangler nogle, da de har et bredt udvalg af dem.