En advokat i forældremyndighed fra www.foraeldremyndighed.dk vejleder dig om fri proces

/ Redaktionen / Børn & Unge

Der er mange ting at holde styr på i sager om bopæl og samvær, og derfor kan det være en god ide at anskaffe sig en advokat, der har styr på reglerne i forbindelse med sager om eksempelvis forældremyndighed. På www.foraeldremyndighed.dk kan du desuden læse om dine muligheder for at få fri proces.

Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Find en dygtig advokat i forældremyndighed, bopæl og samvær

Hvis konflikten mellem dig og din nuværende eller eventuelt tidligere partner er gået i hårdknude, kan det være en god ide at anskaffe sig en advokat i forældremyndighed. Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik står deres erfarne advokater klar til at hjælpe dig med at navigere i systemet og de mange regler, for eksempel når det gælder sager om samvær og bopæl. Deres dygtige advokater med speciale i forældremyndighed dækker hele landet, og der er derfor ikke nogen geografiske begrænsninger i forhold til at søge hjælp hos dem. Det kan især være en god ide, hvis du synes, det kan være svært at finde rundt i de mange regler, der er på området. På det punkt er deres hjemmeside en god hjælp, da du her blandt andet kan læse mere om det nye skilsmissesystem, der trådte i kraft i 2019, og som har betydet nye navne for forskellige enheder i systemet. Hvad er for eksempel Familieretten? Eller hvad er Familieretshuset og børneenheden? Det og meget andet kan du finde svaret på på foraeldremyndighed.dk.

Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik får du vejledning om reglerne for fri proces

En af de ting, du også kan finde information om på deres hjemmeside, er dine muligheder for fri proces. Du kan blandt andet læse om dine muligheder for at få dækket udgifter til din retssagsbehandling via din forsikring. Derudover kan du læse om de økonomiske betingelser, der skal være gældende, for at du kan få fri proces, samt hvad det betyder, at der skal være tale om en ny sag, før du kan få fri proces. Hvis du er i tvivl om reglerne på området, eller gerne vil vide, hvordan du står i din egen sag, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte dem ved at ringe på 87 80 12 66. De går ind for et samarbejde, der bygger på tillid, og derfor kan du være sikker på at få et ærligt svar, når du spørger, om du har en god eller en dårlig sag.