Find Barnabe aime le Café suttesnore og smarte DAY pusletasker hos Asta & Alfred

/ Redaktionen / Børn & Unge

Lige meget hvad man er på udkig efter til sit barn eller sin baby, så bør man helt sikkert kigge ind forbi Asta & Alfred. Her forhandles der alt fra de skønneste produkter fra Barnabe aime le Café til DAY pusletasker af god kvalitet. Man kan købe nu ved at klikke her på www.astaogalfred.dk.

Asta & Alfred

Barnabe aime le Café suttesnore

Hvis man er forældre til en lille dreng eller en lille pige, så ved man også godt, at sutten er særdeles uundværlig, og at man nærmest kan gå i panik, hvis sutten bliver væk. Med en suttesnor fra Barnabe aime le Café er det meget lettere at holde styr på sutten. En Barnabe aime le Café suttesnor er ganske nem at koble på babyens jakke eller på barnevognen, så man er sikker på, at sutten ikke forsvinder eller ryger på jorden, når man er ude at gå med sin baby. Hos Asta & Alfred forhandles der Barnabe aime le Café suttesnore i mange forskellige fine nuancer, så det burde helt sikkert være muligt at finde en, som man godt kan lide. Man kan kigge meget nærmere på udvalget ved at besøge Asta & Alfred på hjemmesiden www.astaogalfred.dk.

Moderigtige DAY pusletasker

Hvis man er af den opfattelse, at en pusletaske ikke bare skal være en taske, hvor der er plads til bleer og vådservietter, men man også gerne vil have en pusletaske, der kan fungere som en smart accessorie, så bør man helt sikkert overveje at købe en DAY pusletaske. En DAY pusletaske er elegant i designet, og den har samtidig mange rum, hvor der er plads til både sutter, bleer, mobiltelefonen, pungen og meget, meget mere. Hos Asta & Alfred forhandles der DAY pusletasker i mange forskellige nuancer, så det burde helt sikkert være muligt at finde lige den farve, som man godt kan lide. Man kan kigge meget nærmere på det hele ved at klikke ind forbi Asta & Alfred på hjemmesiden www.astaogalfred.dk.

Online hos www.astaogalfred.dk forhandles der alt fra suttesnore til pusletasker i god kvalitet.