Find legetøj fra kvalitetsmærket Dantoy på www.legebyen.dk

/ Redaktionen / Børn & Unge

Søger du en af Danmarks største og mest kompetente legetøjsforhandlere, hvor du finder det største udbud af kvalitetslegetøj til børn i alle aldre? Så er det Legebyen lige præcis det rette sted for dig at kigge hen. På deres hjemmeside, legebyen.dk, finder du et kæmpe udbud af legetøj og du finder med garanti lige præcis, hvad du får og drømmer om og mere til!

Legebyen.dk

Legekøkken fra det erfarene mærke Dantoy

Hos Legebyen finder du et stort udbud af varer fra det danske legetøjsfirma Dantoy. Dantoy har været på markedet i mere end 50 år, der viser dets kvalitet og popularitet hos danske børn. Du finder også her det klassiske Dantoy legekøkken, som gennem tidens løb er blevet et fast inventar i børnefamiliers hjem. Det populære Dantoy legekøkken er en god måde at for børn at kombinere leg med læring og udvikling. Dantoy legekøkken styrker nemlig barnets læring, fantasi og finmotorik, mens det leger. Du kan få det efterstræbte Dantoy legekøkken med en masse tilbehør, såsom bage-sættet, legemad mm. Derudover kommer Dantoy legekøkkenet også i en ny Prinsesse, i en Green Garden udgave, samt i en BIOplastiv udgave. Du er dermed at sikret at finde et Dantoy legekøkken, der passer lige til dig og dit barns præferencer. Er du nysgerrig efter at se, hvilke tilbehørspakker du kan få til dit Dantoy legekøkken, så klik ind på hjemmesiden og kig nærmere. Her finder du også et stort udvalg af andet legetøj fra Dantoy.

Dantoy BIOplastic produceret af miljøvenligt plastik

Selvom Dantoy har været på det danske marked i mere end 50 år og forsynet de fleste private hjem og institutioner med deres populære og lærerige legetøj, er de aldrig stoppet med at udvikle deres produkter, og de følger med legetøjsmarkedets udvikling. Du finder derfor hos Legebyen også deres nyeste serie, Dantoy BIOplastic, der er en legetøjsproduktserie produceret af miljøvenligt fremstillet plastik. Dantoy BIOplastic serien kommer i flotte og helt nye trendende farver og er produceret ved brug af BIO plastik, som fremstilles af sukkerrør. Sukkerrør er et 100 % vedvarende råmateriale og forbruget går ikke udover naturen og miljøet, og det hjælper samtidigt med at absorbere CO2 fra luften. Det har derudover den egenskab, at det er 100% genanvendeligt, så dit Dantoy BIOplastic legetøj kan genanvendes, når det skal kasseres. Har du lyst til at vide mere om Dantoy BIOplastic serie, så klik videre ind på deres hjemmeside, hvor du finder meget mere information om brugen af sukkerrør som materiale til fremstillingen af legetøj.