Find til børn fra mærker som Konges Sløjd og Marmar Copenhagen på www.astaogalfred.dk

/ Redaktionen / Børn & Unge

Hvis det er nyt tøj af høj kvalitet, man er på udkig efter til familiens mindste, så bør man helt sikkert overveje at vælge og kigge ind forbi Asta & Alfred. Her finder man nemlig børnetøj af kendte mærker såsom Konges Sløjd og Marmar Copenhagen. Man kan kigge meget nærmere på det brede udvalg og købe nyt børnetøj allerede i dag ved at besøge hjemmesiden www.astaogalfred.dk.

Asta & Alfred

Alt fra interiør til beklædning fra Konges Sløjd

Hvis børnene trænger til at få nyt tøj, eller hvis børneværelset trænger til nye møbler, så bør man helt sikkert kigge nærmere på mærket Konges Sløjd. Konges Sløjd producerer nemlig alt fra de fineste kjoler og bukser til de bedste babyprodukter, interiør, trælegetøj, sengetøj og meget, meget mere. Fælles for det hele er, at der er brugt de bedste naturmaterialer og nedtonede nuancer, som gør, at det helt sikkert burde være muligt for alle at finde lige præcis det, de står og mangler til familiens mindste. Hos Asta & Alfred forhandles alle produkter fra Konges Sløjd naturligvis til særdeles gode priser. Man kan kigge meget nærmere på udvalget ved at kigge ind forbi Asta & Alfred på hjemmesiden www.astaogalfred.dk.

Øko-Tex certificeret tøj fra Marmar Copenhagen

Hvis børnene mangler nyt tøj, og man gerne vil være helt sikker på, at man får købt tøj af høj kvalitet, som kan holde til, at børnene har det på i børnehaven eller i skolen hver dag, så bør man helt sikkert overveje at kigge nærmere på Marmar Copenhagen børnetøj. Hos Asta & Alfred forhandles der Marmar Copenhagen børnetøj i form af alt fra nederdele, leggins og T-shirts til tylskørter, buksedragter og meget, meget mere. Alt Marmar Copenhagen børnetøj, der forhandles hos Asta & Alfred, er produceret af Øko-Tex certificerede tekstiler, så man er sikker på, at børnenes tøj ikke indeholder skadelige stoffer. Man kan kigge nærmere på det hele ved at besøge hjemmesiden www.astaogalfred.dk.

Hos www.astaogalfred.dk forhandles der det bedste børnetøj af de bedste mærker.