Gurli Gris tegninger og Elmer’s Glue slime til gode priser

/ Redaktionen / Børn & Unge

Rebus Aps sælger alt inden for børnetøj og lejetøj, og du kan finde mange forskellige spændende ting i webshoppen. Leder du efter en flot Gurli Gris tegning eller Elmer’s Glue slim, så læs med her.

Rebus Aps

Rebus Aps forhandler Gurli Gris tegninger og andre produkter fra serien

Rebus Aps sælger mange forskellige slags spændene legetøj og børnetøj, og hvis du skal bruge spændende ting til dine børn, så kan du helt sikkert finde lige det du skal bruge i sortimentet. Der er bl.a. forskellige plakater og tegninger, som du kan købe og hænge op på børneværelset. Der er bl.a. en flot Gurli Gris tegning, som helt sikkert vil være et hit for de mindste. Gurli Gris er det populære Tv-show, som er kendt og elsket af alle børn i vuggestue- og børnehavealderen. Der er forskellige Gurli Gris tegninger til salg i butikken, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge til en god pris. En sjov Gurli Gris tegning med Gurlis bedstefar eller far vil se super godt ud på væggen i børneværelset og de flotte plakater har enestående farver og motiver. Vælg imellem forskellige scener fra det kendte og populære tv-show, som dine børn elsker.

Elmer's Glue - Besøg www.rebusshop.dk

Hvis du gerne vil lave slime med dine børn, så er Elmer’s Glue helt klart det bedste mærke. Man kan lave slime selv derhjemme med bagepulver, kontaktlinsevæske og skolelim, men det kan være ret svært at finde den rette konsistens. Det slipper du for at bekymre dig om med Elmer’s Glue, hvor du bare kan købe deres lim og deres magiske væske, som du kan blande i en skål, og så er du klar til at begynde at ælte din slime. Der er mange forskellige farver og glimmer, som du kan blande i, så du får en super sjov og smuk slime. Det er et glimrende legetøj for børn, som har været et hit siden 90’erne, og med Elmer’s Glue har det fået et stort comeback bl.a. på Youtube iblandt de unge og børnene. Det er super sjovt at lege med, og nu enormt let at blande, så kan du helt sikkert få meget sjov ud af at kigge ind hos Rebus Aps, hvor det sælges til gode priser.