Kælke og bobslæder til en sjov vinter

/ Redaktionen / Børn & Unge

Det hvide vintervejr lægger op til gode tider udendørs, og til det kan www.legebyen.dk hjælpe. De har nemlig et udvalg af forskellige typer vinterudstyr som blandt andet kælke. Deres udvalg gør, du kan finde den rette til dine børn som blandt andet deres smarte bobslæder, der findes i forskellige størrelser.

Legebyen.dk

Køb kælke til gode priser hos Legebyen.dk

Vinterens kolde vejr kan gøre et legebarn af os alle sammen. Vil du gerne have det sjovt med dine børn i vinterens hvide landskab, så tag ind forbi Legebyen.dk, og find de rette kælke. De har et stort udvalg, så du kan finde en kælk, dit barn vil være glad ved. At suse ned ad den sneklædte bakke kan være supersjovt for ethvert barn, og dertil kræver det selvfølgelig kælke i god og holdbar kvalitet. Du bør derfor gå på opdagelse i de forskellige kælke. De kan holde vægt fra 50 kg til 100 kg, alt efter hvilken kælk du vælger. Vil du have det sjovt med dine børn i vinterens hvide vejr, så bør du finde kælke hos www.legebyen.dk.

Stort udvalg af bobslæder til masser af vintersjov

Bobslæder er mest kendt fra OL og andre vinterkonkurrencer, men de findes også til de små, der bare vil have sjov i sneen. Du kan hos Legebyen.dk finde et udvalg af forskellige typer bobslæder, der gør det let og sjovt at kælke. Bobslæder kræver nemlig ikke alt for meget sne, før de kan glide ned ad bakken og er derfor en forbedring fra de klassiske trækælke. Det er muligt for børn helt ned til 3 år at bruge bobslæder. De forskellige bobslæder kan tåle fra 50 kg til 100 kg, så hvis du vil med på slæden, så skal du være sikker på den kan holde til jer begge. Vil du gerne have en bobslæde til dit barn, så tag ind forbi www.legebyen.dk og finde bobslæder til vintereventyret.