Køb sengetøj i lækker kvalitet og ammepuder i forskellige print hos Småfolk

/ Redaktionen / Børn & Unge

Når der kommer en baby i huset, vender det op og ned på den kendte hverdag, som pludselig får helt nye rutiner. Samtidig skal der anskaffes en masse nyt tilbehør, så hele familien får den bedste start. Mangler du tilbehør til baby eller børn, så kan de hjælpe dig hos Småfolk. Hos Småfolk har de nemlig alt, hvad hjertet kan begære af tilbehør, når der kommer en lille ny, eller den lille ny er blevet lidt større. Af tilbehør finder du blandt andet sengetøj, ammepuder, suttekæder, stofbleer, tasker

Småfolk

Bredt sortiment af sengetøj

Sengetøj findes både til de helt små og til de lidt større og i et hav af forskellige prints. Sengetøjet fra Småfolk er produceret i økologisk bomuld og føles altid dejlig blød mod kroppen. Som med det meste andet fra Småfolk, så elsker de også farver på sengetøjet. Samtidig med du kan få mange print og farver til særligt piger eller drenge, finder du også sengetøj, som er mere neutrale i deres udtryk. Vælg det der passer bedst til din og børnenes smag. Se det store udvalg af sengetøj på www.smafolk.dk eller kig forbi en af Småfolk butikkerne.

Ammepuder

Søger du ammepuder kommer du ikke til at lede forgæves hos Småfolk. Her har de et stort udvalg af ammepuder med mange forskellige print. Ammepudernes betræk er lavet i blød økologisk bomuld og kan vaskes ved 40 grader. Ammepuderne sikrer dig og din baby en behagelig og afslappende stilling under amning. Du kan med forskel købe ammepuderne allerede under graviditeten, da de er god som støtte i liggende stilling. Klik ind på www.smafolk.dk og se det store udvalg.