Køb sjov svævebane og mooncar til skarp pris hos Nikostine

/ Redaktionen / Børn & Unge

Hos Nikostine kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige flotte ting til legepladsen. Læs her om en sjov svævebane eller den klassiske mooncar.

Nikostine

Super sjov svævebane

Nikostine sælger legetøj i stort format til institutioner og til udendørs legepladser. De sælger også børnemøbler til daginstitutioner samt legetøj til indendørs brug Du kan bl.a. købe en super sjov svævebane, som altid er et hit på legepladsen. En svævebane er super sjov og spændende og garanterer dig mange timers sjov. Det er en wire spændt ud imellem to punkter, hvoraf det ene ligger lavere end det andet. På wiren er en trisse fastkoblet med en stol (fx et bildæk), som hænger ned. Den kan børnene sætte sig i og så svæve hele vejen ned til det lavere punkt. Det er super sjovt, og det bliver aldrig kedeligt, for der kan komme god fart på. På wiren er en bremse, så stolen stopper før den rammer imod søjlerne, der holder wiren. Ved det øverste punkt på svævebanen er et plateau, som man kan bruge til at stige op i stolen, før den kører af sted.

Fed mooncar i høj kvalitet

En klassiker til legepladsen er en mooncar. Det er en bil, som man kan sidde i og køre med pedaler til fødderne. Den har fire hjul og kan styres med to håndtag, som sidder i hver side til hænderne. Den er lavet i jern og sædet kan let justeres frem og tilbage, så den passer til børn i mange forskellige størrelser. Det er super sjovt at køre i mooncar, og det er virkelig et hit i skolegården, for der kan komme god fart på disse sjove mooncars, som kan bruges til at køre ræs i eller lege med. Der er mange muligheder, og det er virkelig robust legetøj, som holder i mange år, for det er lavet i bedste kvalitet og kan holde til at blive brugt i mange år frem. Der er forskellige spændende designs, både med tre og fire hjul, et to eller flere sæder. Der er også påhængsvogne, som man kan lege fut-tog med.