Køb smart Name It undertøj eller en Petit Piao body hos BabyRiget

/ Redaktionen / Børn & Unge

Når du mangler børnetøj til de små, kan du finde det hele på Babyriget.dk. Udvalget tæller bl.a. Name It undertøj og Petit Piao body, der for sidstnævnte dækker over deres bodystockings. Virksomheden har som mål at gøre det let for kommende forældre og andre at købe det bedste til deres børn.

BabyRiget

Name It undertøj i størrelse 86 til 110 – Ensfarvet eller med print

På BabyRiget finder du tøj til børn i alderen i 0-8 år. Alle produkterne er nøje udvalgt i forhold til kvalitet, design, bæredygtighed og komfort. Du kan finde tøj fra flere danske mærker såsom Name It og Petit Piao. Du kender måske allerede mærket Name It og deres store udvalg af baby- og børnetøj. Hos BabyRiget kan du købe babytøj og børnetøj til både drenge og piger herunder Name It undertøj. Det, der gør Name It undertøj specielt, er, at det er økologisk og kemifrit. Derudover fås det enten med et ensfarvet design eller med fine prints. Name It undertøj er kendetegnet ved, at det er lavet til børn i størrelserne 86 til 110, samt at det er blødt og behageligt at have på. Det økologiske undertøj forhandles bl.a. i pakker af tre. Derudover kan det købes til en overkommelig pris, der gør det muligt at have et lille lager liggende. Det er smart i en travl hverdag, så det ikke skal vaskes hele tiden.

Find en økologisk Petit Piao body på www.babyriget.dk

På webshoppen BabyRiget kan du også købe et varieret udvalg af økologiske bodyer fra mærket Petit Piao. Det er et nyt dansk børnetøjsmærke, der udkommer med nye kollektioner hvert forår og efterår. En Petit Piao body har godt stræk, hvilket særligt gælder de stribede og ensfarvede bodyer. Petit Piao kollektionen på hjemmesiden indeholder en Petit Piao body. Derudover er det unisex. Når dit barn bærer en Petit Piao body, så føles det blødt og behageligt at have på.

Tøjet på webshoppen er valgt med omtanke for miljøet. Det meste af baby- og børnetøjet er blevet testet grundigt og tåler at blive vasket mange gange, da der er fokus på at minimere overforbruget af tøj. Blandt de spændende mærker ses Petit Piao og Name It, hvor du bl.a. kan købe Name It undertøj eller en Petit Piao body.