Lej hoppeborge og udfordrende mobile klatrevægge på funtastic.dk

/ Redaktionen / Børn & Unge

Funtastic tilbyder udlejning af hoppeborge, mobile klatrevægge og andet til dit event. Se mulighederne på www.funtastic.dk.

Funtastic

Hoppeborge til børn - Udlejning

Skal du afholde et børneevent? Lej hoppeborge hos Funtastic, der tilbyder tematiske hoppeslotte og -puder til konkurrencedygtige priser. Sea Adventure er en hoppeborg, der er særligt efterspurgt. Der tilbydes også temaer som piratskib, byggeplads, skatteø, jungleborg m.m. Et hoppeslot gør en markant forskel på stemningen. Vi kan sikkert selv huske det fra vores barndom, hvor let det var at blive revet med, når der var en hoppeborg til rådighed. Funtastic tager altid sikkerheden seriøst, og derfor kan du være helt tryg, når du booker hoppepuder til dit event på funtastic.dk. Der udlejes kun kvalitetsløsninger og alle de tilbudte muligheder er godkendte af Teknologisk Institut på årlig basis. Gør børnefødselsdagen til noget specielt i år, eller lej en hoppeborg til det lokale kræmmermarked. Uanset begivenhed er hoppeslotte en garant for et succesfuldt event blandt den yngste generation.

Book en mobil klatrevæg hos Funtastic

Det er udfordrende at klatre, og Funtastic tilbyder mobile klatrevægge til udlejning. Det er en transportabel søjle med klatrehuller, der bringer udfordring for både børn og voksne. Funtastic sørger for, at der er styr på sikkerheden både med udstyr og personale. Uddannede medarbejdere kommer med ud og sørger for, at alt foregår på sikreste vis. En mobil klatrevæg er et solidt indslag til ethvert event. Der er god udfordring uanset aldersgruppe, og derfor kan man godt regne med, der bliver kø ud for den. En mobil klatrevæg kan være med til at tiltrække ekstra gæster til din begivenhed. Se billeder af modellen Rocky Mountain, og læs mere om udlejning af en mobil klatrevæg på funtastic.dk, der tilbyder mange sporty eventløsninger til gode priser.

Hos Funtastic kan du leje alt fra hoppeborge til rodeotyre og fra mobile klatrevægge til oppustelige kælkebakker med juletema. Se de mange udlejningsmuligheder online, og få styr på underholdningen til den kommende begivenhed.