Online forhandler af Pokemen samlekort og Pokeman plakater til ægte fans

/ Redaktionen / Børn & Unge

Er du fan af hele Pokemon-universet, ja kan du nærmest ikke få nok? Så er du langt fra den eneste. Hos Superhelten Legetøj har de i bestemt også et godt øje til franchisen, i hvert fald hvis kataloget med Pokemon samlekort, Pokemon plakater og andet merchandise er nogen indikator. I artiklen herunder kan du læse lidt mere om butikken, om Pokemon samlekort og plakater.

Superhelten Legetøj

Bredt udvalg af Pokemon samlekort

Ligesom Magic the Gathering, er Pokemon samlekort stadigvæk et stort hit den dag i dag, selvom kort spillet efterhånden har mange år på bagen. Én af grundene er sikkert at der er flere måder at samle og nyde spillet. Nogen bruger Pokemon samlekort til at dyste imod hinanden, hvor i mod andre bare godt kan lide at samle så mange forskellige kort som muligt, ikke mindst sjældne versioner af de forskellige Pokemon samlekort. Uanset hvilken kategori af Pokemon-entusiaster du falder ind under, så vil du helt sikkert kunne glæde dig over udvalget af Pokemon samlekort hos Superhelten Legetøj lige nu. Her finder du blandt andet Sun & Moon boosterpakker, samlemapper med forskellige Pokemons uden på og en masse andet.

Pokemon plakater til ægte fans

www.superheltenlegetoej.dk er den oplagte shoppedestination for Pokemon-fans. Her finder man nemlig ikke kun som tidligere nævnt samlekortene; man finder også en masse fint Pokemon merchandise. Kataloget spænder ganske bredt, og inkluderer blandt andet Pokemon plakater. Er man en ægte Pokemon fan, så vil man helt sikkert synes godt om de mange Pokemon plakater, som i skrivende stund tæller motiver som Pikachu, en plakat med forskellig Pokeballs, KALOS Region plakaterne og flere andre. Klik eventuelt selv ind forbi butikken, og kig om der ikke skulle være netop den Pokemon plakat som du ikke vidste manglede hjemme på dine vægge.