Vippedyr og BERG trampoliner i stort udvalg

/ Redaktionen / Børn & Unge

Hos JE-BO Legetøj har de specialiseret sig i trampoliner, udendørs legetøj og legeredskaber og kan hjælpe dig, hvad enten du søger privat, for en virksomhed eller i forhold til en institution.

JE-BO Legetøj

Legepladser

De fleste kender de sjove vippedyr, som mange legede med på legepladsen som barn. I dag kender de fleste børn også BERG trampoliner, da rigtigt mange haver hos børnefamilier har en trampolin i haven. Børns leg har udviklet sig meget op igennem tiderne, og samtidig er rigtigt mange lege også de samme, og det kan for de voksne være helt nostalgisk at besøge en legeplads igen nu, måske med deres egne eller andres børn. Legepladser er da også et forunderligt sted. På legepladsen er der glæde og plads til fri fantasi, og her kan både børn og voksne få rørt sig.

Vippedyr i mange forskellige afskygninger

Vippedyr fås hos JE-BO Legetøj i mange forskellige afskygninger. Det kan være lige fra en vippedyr pony, der er fastgjort på en fjeder til en gynge bjørn, der fungerer ligesom en gyngehest. Både børn og voksne kender de herlige vippedyr enten fra andre legepladser eller deres egen barndom, og vippedyr har med deres naturlige fremtoning og glade farver altid draget børnene. Hos JE-BO Legetøj er vippedyrene produceret af de bedste kvalitetsmaterialer, og er derfor robuste og modstandsdygtige, så børnene kan få glæde af dem i rigtigt mange år.

BERG trampoliner - sjov og sikkerhed

BERG trampoliner er nogle af de bedste på markedet. BERG trampoliner har fokus på både sjov og sikkerhed, og du kan derfor være sikker på at være i gode hænder, lige meget hvilken model du vælger. BERG trampoliner fås både med og uden net og med ben eller modeller til at nedgrave. Med BERG trampoliner i haven er der udsigt til mange timers glæde og leg, samtidig med at både børn og voksne får masser af god motion. Du kan se det store udvalg af BERG trampoliner hos JE-BO Legetøj på www.je-bolegetoj.dk.