Bestil svinestalde og haller til landbrug - opført af de bedste fagfolk

/ Redaktionen / Byggebranchen, VVS & Anlæg

Inden for landbrugsbyggeri i Vestjylland er det Hansen & Larsen, der er eksperterne. Skal du bruge ny svinestald eller hal til landbrug, så læs mere om familievirksomheden her.

Hansen & Larsen

Svinestalde til alle svineavleres behov

Hvis du skal brug ny stald til dine grise, så skal du finde en entreprenør, der har forstand på landbrugsbyggeri. Hansen & Larsen har haft drift i Vestjylland i over 50 år, og de ved derfor en ting eller to om svinestalde. Faktisk ved de en hel del! Der bliver ofte indført nye regler, love og krav fra EU, som landmændene, dyreavlerne og gårdejerne skal indrette sig efter, og svineavlere er ingen undtagelse. Der er krav om dyrevelfærd samt miljøkrav, og de skal overholdes uden slinger i valsen. Virksomheden er sat enormt godt ind i reglerne og derfor kan du trygt overlade totalentreprisen på din nye svinestald til dem. De både tegner, beregner og bygger hele stalden, da de selv har alle de håndværkere og fagområder in-house iblandt deres over 80 medarbejdere. At de selv kan klare hele byggeriet fra første skitse til sidste tagplade, sikrer dig at både budgettet og tidsplanen overholdes. Hvis du skal løbe bud imellem murer, tømrer og VVS-folk for at skynde på den ene for ikke at forsinke den anden, så bliver byggeriet hurtigt et mareridt. Læs mere om deres erfaringer inden for svinestalde på www.hansenlarsen.dk.

Se eksempler på haller til landbrug online hos www.hansenlarsen.dk

Hansen & Larsen er også et godt sted at henvende sig, hvis du skal bruge en hal til landbrug. De arbejder tæt sammen med deres kunder, og sikrer sig at alle krav og ønsker bliver opfyldt inden for ingeniørernes og EU-reglernes rammer. De har ligeledes stor erfaring med haller til landbrug, og du vil helt sikkert kunne finde en løsning i samarbejde med deres arkitekter og håndværkere. Når du skal udbygge gården med hal eller stald, så sørg for at finde en entreprenørvirksomhed, der kan påtage sig hele entreprisen. Ellers kan det let blive dyrt og i øvrigt virkelig besværligt. Læs mere på siden, hvis du skal bruge en hal til landbrug i højeste kvalitet.