Bredt udvalg af maskiner til træ som eksempelvis en rondelsliber i høj kvalitet hos Dorch & Danola

/ Redaktionen / Byggebranchen, VVS & Anlæg

Dorch & Danola sælger alt i maskiner til træ, og her kan du finde mange forskellige super gode slags værktøj til gode priser. Læs bl.a. om en smart rondelsliber her.

Dorch & Danola

Rondelsliber fra anerkendte mærker

Når du arbejder med træ, så er værktøjet alfa omega. Du skal have gode maskiner, ellers nytter det ikke noget, for så kan du måle nok så præcist med tommestokken og tegne en fin streg, men hvis saven ikke er god, så bliver træet alligevel ikke godt skåret. Der er mange forskellige maskiner, som kan bruges til forskellige funktioner og som gør livet lettere for håndværkeren eller gør-det-selv personen. Hos Dorch & Danola kan du finde alt i træværktøj, og her kan du bl.a. se på en fin rondelsliber til en god pris. Der er forskellige modeller fra bl.a. Luna, Holzmann, Scheppach og Proxxon, som alle laver rondelslibere i super kvalitet. En rondelsliber er en skive med sandpapir, som drejer rundt og ved siden af har du et land, som du kan lægge emnet på. Landets vinkel kan let ændres, sådan at du kan slibe emnet på mange forskellige måder.

Forskellige maskiner til træ

Dorch & Danola har mange forskellige maskiner til træ i god kvalitet. Når man arbejder med træ professionelt, så er sådan noget som udsugning super vigtigt, for savsmuld er ikke godt at gå og indånde i længden. Hvis du bare arbejder engang imellem i din garage, så er der ikke noget at være bange for, men hvis du er professionel, så kan en spånsuger være en god ide at investere i. Der er mange maskiner til træ i sortimentet, bl.a. forskellige slibemaskiner, som fx en cylinderpudser, og du kan finde mange save som fx en dekupørsav, en kapsav, en stiksav, en båndsav og mange flere. Der er også søjlebor, drejebænke og tykkelseshøvle i butikken til super gode priser. De har samlet et godt sortimentet af maskiner til træ på dorchdanola.dk, hvor du kan være sikker på god service, hurtig levering og super gode priser på kvalitetsprodukter. Læs mere på siden.