I artiklen her kigger vi på stabilgrus og Hvid Lysit granitskærver fra E. Krag Råstoffer A/S

/ Redaktionen / Byggebranchen, VVS & Anlæg

E. Krag Råstoffer A/S sælger sten, grus, sand og stabil til både private og erhvervskunder. Læs bl.a. om deres hvid Lysit granitskærv her.

E. Krag Råstoffer A/S

Sten, grus og alt i sand fra virksomhed med mange årtiers erfaring

Skal du bruge et læs sten, sand, grus eller stabilgrus? Skal du bruge en pålidelig partner til et større bygge- eller anlægsprojekt? E. Krag Råstoffer A/S har over 65 års erfaring og er den perfekte partner til både store og små projekter. De har hovedsæde i Aabenraa, men leverer til hele landet samt Tyskland. De yder personlig service og har et kæmpe udvalg af sten, sand, grus, stabilgrus og granitskærver. Hvis du skal lægge indkørsel og skal bruge stabilgrus og granitskærver eller stenmel, så tag et kig på deres hjemmeside. Hvis du skal støbe betonelementer, anlægge legeplads med faldgrus, bygge sandkasse eller anlægge gangsti med stigrus eller stenmel, så er det også på ekrag.com, du finder råd og hjælp. De importerer sten, sand, grus, granitskærver og stabilgrus fra flere nordiske lande og har derfor et stort udvalg af forskellige farver granitskærver i både røde, sorte, hvide og grå farver. Læs meget mere på hjemmesiden.

Hvid Lysit er en meget populær type granitskærv

Hos E. Krag Råstoffer A/S kan du finde et stort udvalg af granitskærver i mange forskellige farver. De har bl.a. hvide, røde, grå og sorte typer fra bl.a. Norge og Sverige. Hvis du leder efter en hvid skærvtype, så er hvid Lysit måske lige noget for dig. Den smukke hvide farve, som bliver glinsende i regnvejr, er velegnet til gangstier, kirkegårde, anlæg, gårdspladser, kantmarkeringer og blomsterbede. Den har en smuk kontrasterende effekt og giver et dejligt farvespil i parker, haver og anlæg. Med hvid Lysit får du en smuk og praktisk granitskærv, som har høj vandgennemtrængelighed og høj bæreevne. De kantede former presser stenene sammen og giver en stabil bæreevne i forbindelse med fx gangstier, indkørsler osv. Se deres smukke udvalg af forskellige granitskærver på siden, som fås i mange størrelser. Du kan indhente et tilbud på hvid Lysit på siden, hvor du kan kontakte de dygtige medarbejdere for personlig service.