Køb sveller eller kalmarbrædder til dit næste projekt hos Skovsav

/ Redaktionen / Byggebranchen, VVS & Anlæg

Har du savnet et godt savværk på Sjælland hvor du kan købe kalmarbrædder, sveller eller andre trævarer? Så er Skovsav helt sikkert en butik som vil have interesse. Her har man nemlig god erfaring med at forhandle netop kalmarbrædder, sveller og lignende produkter fra gode træsorter, og det er altid kundens behov som er i centrum. Læs mere om begge produkter samt lidt om butikken / savværket herunder.

Skovsav

Kalmarbrædder til udendørs brug

Du finder et væld af spændende produkter hos www.skovsav.dk. Blandt andet kalmarbrædder. Kalmarbrædder er en spændende type brædder, som egner sig perfekt til en række forskellige projekter. Et af de mest tydelige kendetegn ved kalmarbrædder er at barken stadigvæk delvist sidder på træet. Det giver et enormt flot og naturligt look, som egner sig perfekt til alt fra bålhytter og skure til højbede og hegn. Kalmarbrædder har dog flere fordele end blot at se flotte ud. De er blandt andet enormt holdbare, og egner sig perfekt til udendørs brug og det omskiftelige danske vejr. Har du været forbi en moderne naturbørnehave eller fritidsordning, så du måske også set en fin træhytte med kalmarbrædder som beklædning, da disse er et hit hos børnene, og passer perfekt til sådanne projekter.

Sveller i forskellige typer træ

Foruden kalmarbrædder så finder du også en række andre spændende træprodukter hos Skovsav.dk. Blandt andet kan du købe sveller. Sveller leveres i Douglas gran, egetræ og lærketræ. Svellerne kan anvendes til mange forskellige projekter, blandt andet sandkasser, som afgrænsning af bede, trappetrin eller omkring bålpladser. Med gode kvalitets sveller er der masser af muligheder for at prøve en masse spændende projekter af.

Klikker du forbi Skovsav lige nu, så kan du læse meget mere om både sveller, kalmarbrædder samt en masse andre spændende træprodukter som det sjællandske savværk forhandler lige nu.