Støbemix og småsten - levering efter dine behov

/ Redaktionen / Byggebranchen, VVS & Anlæg

GrusDirekte.dk har et stort udvalg af sten, grus og sand, som de leverer til hele landet. Læs mere om småsten og om støbemix her.

GrusDirekte.dk

Bestil småsten til anlægsarbejde hos GrusDirekte.dk

De fleste byggegrunde i Danmark er flade, hvilket skyldes at det er langt lettest at bygge på denne type og desuden, at Danmark er et meget fladt land. Men hvis du har bygget hus på en flad byggegrund, så kunne du måske tænke dig at skabe et lidt kuperet landskab omkring huset. Små bakker i haver er enormt charmerende og på mode, så hvis du søger at lave anlægsarbejde i hjemmet, så bør du kende til GrusDirekte.dk, som sælger alt i sand, småsten, kampesten, grus og jord til både private og virksomheder. De leverer i hele landet – også på Bornholm – og hvis du skal bruge en ekspreslevering, så kan de levere en bigbag på ned til 6 timer. Hvis du skal bygge en bakke i haven, så skal du bruge småsten og grus, og der findes mange forskellige slags sten i deres sortiment, som har forskellige egenskaber. Du kan se produktvideoer om næsten alle produkterne, som gør det muligt for dig at finde ud af, hvilke egenskaber de forskellige produkter har i forhold til vandafledning, stabilitet etc. Læs mere om småsten på www.grusdirekte.dk.

Støbemix i særdeles høj kvalitet

Hos GrusDirekte.dk kan du også købe støbemix til betonstøbning af fx gulve, fundamenter eller søjler. Når du skal støbe beton, så er det sand og grus, som blandes i cementen meget afgørende for betonens holdbarhed og robusthed. Et støbemix med en meget fin kornstørrelse er mindre holdbar end, hvis du bruger en meget grov kornstørrelse. Til gengæld kan den fine kornstørrelse give mere præcise resultater, hvis du skal bruge helt glatte overflader eller støber i form. Alt dette kan du læse meget mere om på deres hjemmeside, hvor der findes produktvideoer til alle de forskellige produkter, hvor de forklarer de forskellige egenskaber, som hver støbemix har. Når man støber gulve, fundamenter etc. så bruger man typisk 1 del cement til 6 dele sand/grus.