Vælg Hansen & Larsen, hvis du skal have bygget en løsdriftsstald eller haller til landbrug

/ Redaktionen / Byggebranchen, VVS & Anlæg

Hansen & Larsen er eksperter i landbrugsbyggeri. Læs med her, hvis du fx skal have opført løsdriftsstald eller haller til dit landbrug.

Hansen & Larsen

Udvid din gård med en løsdriftsstald

Hansen & Larsen har i over 50 været Vestjyllands førende entreprenørfirma inden for landbrugsbyggeri. De udfører alle opgaver med høj byggeteknisk udførelse og har desuden et komplet overblik over de seneste krav og regler fra EU om dyrevelfærd og miljø. Dermed behøver du ikke bryde dit hoved med, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke kan. Den klarer de! Hvis du fx skal have opført løsdriftsstald, så vil du i samarbejde med dem opleve kvalificeret modspil og høj ekspertise inden for kostalde. Deres løsdriftsstalde er effektive, miljøvenlige og yder et højt niveau af dyrevelfærd, samt effektive arbejdsforhold for de ansatte. De har hovedsæde i Skjern, men de bygger i hele landet og har alle de nødvendige håndværkere og tekniske faggrupper repræsenteret in-house, så de kan påtage sig totalentrepriser til meget konkurrencedygtige priser. Læs mere på hansenlarsen.dk, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på en løsdriftsstald eller andet landbrugsbyggeri.

Renovering og opførelse af haller til landbrug

Hansen & Larsen bygger i Vestjylland og resten af Danmark. Firmaet har en lang historie bag sig med mange byggerier inden for kontor, industri, landbrug og privatbolig. De har bl.a. mange års erfaring med haller til landbrug, og de løser både store og små opgaver. Skal du have klaret en mindre renoveringsopgave eller have opført flere tusind kvadratmeter hal til dit landbrug, så er ingen opgave hverken for store eller for lille for dem. I firmaet har de alle de nødvendige fagfolk ansat for at kunne påtage sig totalentrepriser og løse dem fra første skitse til sidste mursten. De kan på grund af deres bemanding rykke ud meget hurtigt og fx bygge haller til landbrug på rekordtid. Søger du ekspertise på området, så kan du være sikker på, at du nok skal kunne finde de helt rette samarbejdspartnere. De har løst mange spændende opgaver inden for landbrugsbyggeri og kommer med gode bud på kreative løsninger.