Alt i elektronik inkl. micro SD kort, antenneforstærkere og kabelskjulere

/ Redaktionen / Elektronik

Harald Nyborg har et stort udvalg af elektronik inden for lyd, billede, antenne, computer og meget mere. Du kan købe alt fra moderne micro SD kort perfekte til at lagre data på farten til en kabelskjuler eller en antenneforstærker, der sikrer et bedre signal. Det store sortiment inden for elektronik kan findes på den omfattende hjemmeside harald-nyborg.dk, eller du kan besøge en af butikkerne rundt omkring i Danmark.

Harald Nyborg

Gem billeder, musik og andet med micro SD kort

micro SD kortHvis man er på farten, så er det rart med et micro SD kort til at lagre al ens data på. Det kan fx være lagring af billeder på badeferien men også lagring af præsentationen til konferencen. En af de ting, man skal overveje ved køb af micro SD kort, er selvfølgelig, hvor meget plads, man har brug for. Det er altid en god ide at investere i et micro SD kort med lidt mere plads end forventet, så man er på den sikre side. Harald Nyborg har valgt at sælge micro SD kort og USB-stik fra PQI, som er en pålidelig producent i branchen, men som også er kendt for at holde priserne nede. Det er altid en god ide at have backups. Til større computere plejer man at bruge eksterne harddiske som backup, men hvis der er tale om lagring af ens komplette billedsamling, så er et micro SD kort eller et USB-stik nogle gange nok. Det giver mere tryghed, hvis man er sikker på altid at have adgang til yndlingsfilmene, familieportrætterne og ens favorit tunes. Så klik ind på harald-nyborg.dk i dag, og find forskellige typer af micro SD kort og andre digitale lagringsmuligheder til favorable priser.

 

Køb en flot kabelskjuler hos Harald Nyborg

kabelskjulerDøjer du med ledninger, som flyder i stuen? Harald Nyborg har løsningen. En kabelskjuler er perfekt til at danne orden i kabelrodet, så det ikke ødelægger helhedsindtrykket i stuen eller på værelset. En kabelskjuler kan fås i forskellige tykkelser alt efter, hvor mange ledninger den skal rumme samt tykkelsen af ledningerne. Vi mennesker stræber altid efter orden og et flot rum med en god harmoni skaber ro og glæde. Kabler har det med at ødelægge denne harmoni, så derfor kan det på det kraftigste anbefales, at man får styr på ledningerne. I danske stuer finder man typisk et Tv og et stereoanlæg samt en Blu-ray afspiller, men det er også almindeligt med en spillekonsol og af og til en familiecomputer. Som du kan høre, kan det hurtigt blive til en masse ledningsrod, hvilket er en skam, da kabelskjulere er ret billige. Find prisvenlige kabelskjulere online på www.harald-nyborg.dk, og få de irriterende ledninger ud af syne.

 

Find en antenneforstærker, og få et bedre signal

antenneforstærkerNår man endelig vil slappe af efter en hård arbejdsdag foran Tv’et, så er det nu engang træls, hvis signalet ikke er rent. En antenneforstærker kan løse dette problem. Sortimentet af signalforstærkere indeholder også linieforstærkere, der benyttes, når der er flere apparater i husstanden. Online hos Harald Nyborg kan du bestille en antenneforstærker med op til otte udgange, men der sælges naturligvis også simple modeller til et enkelt Tv. Det er fx Triax antenneforstærkere du finder i sortimentet, som kan benyttes til at forstærke signalet for kabel-tv eller ens egen antenne. Som altid finder du de bedste priser hos Harald Nyborg, og du kan også finde en vejledning til din antenneforstærker online på hjemmesiden, hvis du har mistet din egen. Undgå støj, når du ser din yndlings Tv-serie, eller når det er tid til at nyde en lørdagsfilm med hele familien. Med de lave priser på en antenneforstærker hos Harald Nyborg, er det dumt at risikere Tv-oplevelsen.

Hos Harald Nyborg har de en gigantisk kategori spækket med billig og god elektronik med et væld af underkategorier. Heriblandt finder du en antenneforstærker beregnet til husstande med ét eller flere Tv-apparater i huset. Online eller i en af Harald Nyborg byggemarkederne kan du også købe kabelskjulere til at få styr på ledningerne i huset, og til de rejseglade danskere er der et udvalg af micro SD kort, så du kan lagre data på farten.