Amazon Kindle og PocketBook e-bogslæsere til skarpe priser

/ Redaktionen / Elektronik

Køb Amazon Kindle 10 og Paperwhite 4 til stærke priser. Begge modeller giver en høj værdi for pengene. Det er dog ikke kun dette store mærke, der imponerer. PocketBook har også revolutioneret den måde, som vi læser bøger på, og modeller derfra sælges ligeledes hos eBookReader.dk.

eBookReader.dk

Køb din Amazon Kindle hos denne danske specialist med fin service

Det er især Kindle 10 og Paperwhite 4, der er eftertragtede. Køb Kindle af Amazon på www.ebookreader.dk, og få dag til dag-levering. De sælger også et pakketilbud, og hvis du ønsker en reklamefri oplevelse, kan du købe en Kindle Paperwhite 4 uden reklamer. Som en nyhed finder du også Kindle Voyage. Dette er virkelig en e-bogslæser i luksusklasse. Det er også den perfekte gave til den sande, feinschmecker læsehest, der ønsker det bedste apparat til formålet. Køb en Kindle med DK-alfabet, der er nem at benytte og komme i gang med. Det var Amazon, som gjorde e-bogslæsere populære i første omgang. Amazon Kindle leverer stadigvæk varen, men det er også værd at overveje andre brands.

Readers fra PocketBook hos eBookReader.dk - altid høj kvalitet

Et af disse andre brands, der også sælges, er PocketBook. Yderligere finder du også Onyx og Kobo hos eBookReader.dk, men disse to kommer vi ikke nærmere på i denne artikel. Dog er de stadigvæk anbefalelsesværdige, og du bør tjekke specifikationerne fra de disse mærker ud på www.ebookreader.dk. Med PocketBook har vi i stedet for et europæisk mærke i modsætning til amerikanske Amazon. Det er helt præcist i Schweiz, at PocketBook hører til, og de har produceret modeller som InkPad 3, Touch LUX og Touch HD. Inden du bestiller, så overvej om du vil have lidt ekstra tryghed med en udvidet forsikring. Du har nemlig mulighed for at tilkøbe 2 år ekstra for en favorabel pris på www.ebookreader.dk. PocketBook har også skabt InkPad 3 PRO, COLOR og Basic 4, du også bør overveje. Disse forhandles naturligvis også hos eBookReader.dk.

Du kan købe fra PocketBook og Amazon Kindle nemt online, og få dag til dag-levering på din e-bogslæser. Sværere behøver det ikke at være!