Føniks Computer tilbyder PC udstyr fra ASUS, HP m.fl.

/ Redaktionen / Elektronik

HP og ASUS er to af de mærker som du kan vælge imellem når du shopper hos Føniks Computer, og begge mærker byder lige nu på et stærkt udvalg af brugbare produkter - ikke mindst bærbare computere - som du helt sikkert kan få glæde af. Mangler du derfor en ny bærbar computer, så start med at kigge forbi kategorierne HP og ASUS næste gang du besøger den danske forhandler for at købe ny bærbar computer eller lignende, eller læs videre i artiklen herunder.

Føniks Computer

HP bærbare computere har længe været skelsættende

Der er altid gode mærker man kan vælge imellem, når man besøger Føniks Computer for at købe ny bærbar computer. Ét af dem er HP. Når man vælger en HP bærbar, så vælger man først og fremmest kvalitet. HP har mange års erfaring i branchen, og er samtidig et af de bedst sælgende mærker inden for bærbare computere på verdensplan. Det bliver man selvsagt ikke ved et tilfælde, men derimod ved at holde et konstant højt niveau af kvalitet. Dertil er det bestemt ikke noget minus at HP bærbare computere altid er superflotte, og leveres i et lækkert og smart design.

ASUS har også produceret bærbare computere og udstyr i mange år

ASUS er et andet mærke, som du med fordel kan have med i dine overvejelser, når du køber ny bærbar computer. Faktisk så kan alt godt der bliver sagt om HP bestemt også siges om ASUS, hvis ikke mere til. En ASUS bærbar er især et godt valg for de brugere der gerne vil opnå ekstra værdi for pengene. Det er nemlig langt fra usædvanligt, at ASUS bærbare byder på komponenter og hardware, som andre mærker kræver mere for. Find ligeledes ASUS som en central del af kataloget med bærbare computere hos www.fcomputer.dk lige nu.