Harald Nyborg – batterier til ure, walkie-talkies og anden elektronik

/ Redaktionen / Elektronik

Harald Nyborgs store onlinebutik byder på billige batterier til ure og andre apparater som fx walkie-talkies. Du finder batterier fra nogle af de bedste batteriproducenter på markedet til rekordlave priser, ligesom for resten af udvalget af elektronik på harald-nyborg.dk.

Harald Nyborg

Små batterier til ure og andre apparater

batterier til ure - Harald Nyborgwww.harald-nyborg.dk finder du batterier til ure i forskellige størrelser, da det naturligvis også er forskelligt fra ur til ur, hvilket batteri passer. Det er typisk knapcellebatteriet, man skal bruge i sit ur. Hos Harald Nyborg finder du knapcellebatterier til ure og andre apparater fra mærket Kameda, hvor du kan vælge mellem alkaline og lithium. Der er også mange fjernbetjeninger, lommeregnere og anden elektronik, der kræver et knapcellebatteri. Det er selvfølgelig væsentligt, du tjekker størrelsen, spændingen osv., inden du bestiller hvilket som helst batteri hos Harald Nyborg, så du ender med det rigtige. Selvom de mindre knapcellebatterier naturligvis ikke kan yde ligeså meget som de typiske AA- og AAA-batterier, der fylder væsentligt mere, så får du stadigvæk et kraftigt batteri til dit ur, din lommeregner osv. Harald Nyborg byder ind med effektive batterier til ure til prisen, og det kan oftest betale sig at købe flere ind af gangen, så du ikke kommer til at skulle undvære dit ur i nogle dage.

Køb walkie-talkies og tilbehør på harald-nyborg.dk

walkie-talkies - Harald NyborgNogle elektroniske apparater kræver specielle batterier som fx udvalgte walkie-talkie modeller. Harald Nyborg sælger walkie-talkies fra Stevinson, der kommer med genopladeligt batteri, og som scorer højt på en række tekniske parametre. Heraf kan nævnes 8 kanaler, 38 underkanaler, dual kanal funktion og en rækkevidde på op til 10 km. Walkie-talkies benyttes i en lang række sammenhænge som fx på byggepladsen, hvor der er behov for hurtig kommunikation, men hvor man ikke altid er inden for hørevidde. De benyttes på fragttog, på festivalpladsen, på skibet og mange andre steder, hvor afstandene er for store til naturlig, øjeblikkelig kommunikation, men små nok til at være inden for en walkie-talkies rækkevidde. Man skal dog ikke glemme, at der er få ting, børn elsker mere end at lege med deres walkie-talkies i gårdhaven. Her har Harald Nyborg et billigt walkie-talkiesæt designet med Star Wars ikoner perfekt til legesyge børn. På harald-nyborg.dk finder du også tilbehør til walkie-talkien som fx et ekstra genopladeligt batteri eller en oplader, ligesom du naturligvis kan klikke dig frem til gode tilbud på anden elektronik.

Tv, hi-fi og anden elektronik

elektronik - Harald NyborgSortimentet med elektronik hos Harald Nyborg byder på de fleste typer af produkter, man har brug for i dagligdagen anno 2018. Man finder fx en stor kategori med lyd og billede, hvor man kan shoppe DVB bokse til at modtage digitalt Tv samt DVD-afspillere og Blu-ray afspillere. På www.harald-nyborg.dk kan du også vælge mellem forskellige kameraer som fx wild life kameraer, der er kamuflerede og kommer med bevægelsessender, så du kan optage foto og video af dyr i deres naturlige habitat. Til hi-fi-entusiasterne er der også lidt at vælge mellem. Bluetooth højtalere er populære, da de er så nemme at bruge, og man kan tage musikken med sig overalt. Du finder også boomboxes samt DAB+ radioer, der sikrer en langt bedre lydkvalitet end det traditionelle radiosignal. Du kan selvfølgelig også købe dit splinternye Tv hos Harald Nyborg fra prisstærke mærker som Arena og LG, ligesom du kan shoppe ophæng til dit Tv.

Som du kan høre, sælger Harald Nyborg en del forskelligt i elektronikudvalget. Hvis dit ur er ved at løbe tør for batteri, kan du vælge mellem lithium og alkaline batterier fra Kameda i form af knapcellebatteriet. Disse sørger for, at dit ur kan operere optimalt i mange måneder frem. Udover ure er disse batterier også benyttet meget til at levere energi til fjernbetjeninger, lommeregnere og meget andet i elektroniske apparater. På www.harald-nyborg.dk finder du også de traditionelle AAA- og AA-batterier, der er for store til ure, men som benyttes i radioer, fjernbetjeninger osv. Du kan også købe genopladelige batterier til walkie-talkies og andre apparater. Harald Nyborg er selvfølgelig ikke mest kendt for deres udvalg af elektronik, men ikke desto mindre finder du en masse billige muligheder på kvalitetselektronik, hvis du klikker ind på harald-nyborg.dk.