Her er det tilbehør til din telefon, du ikke vidste, du havde brug for

/ Redaktionen / Elektronik

Markedet for tilbehør til din telefon er spækket med produkter. Men det betyder også, at man som forbruger kan blive overvældet af al det tilbehør. Og hvordan finder man ud af, om det er en god idé at købe et iPhone kabel fra en anden producent, eller om det vil ødelægge telefonen? I denne guide gør vi det nemmere for dig at finde ud af, hvad der kan være en god investering.

Av-Cables.dk

iPhone kabler

Hvis du skal oplade din telefon, kommer du ikke udenom at anskaffe dig et iphone kabel. Hos Av-Cables.dk kan du finde et iphone kabel, der er kompatibelt med lige præcis din telefon. iphone kablerne findes både i forskellige farver og længder, og enten med eller uden stof. Hvis du skal have et iphone kabel fra enten Apple eller anden producent, er det derfor værd at tage et kig dér.

Vandtætte tasker og cykelholder til Samsung

Hvis du har en Samsung-telefon, er det ikke ensbetydende med, at markedet er mindre. For der findes stadig meget Samsung mobiltilbehør derude. Hvis du er den aktive type, kan Samsung mobiltilbehør såsom vandtætte tasker og cykelholdere være et godt bud. Cykelholderne kommer i forskellige størrelser og kan nemt justeres på cyklen.

Der findes også Samsung mobiltilbehør til bilen såsom billader og bilholder, der er en god løsning, hvis du ofte skal tage opkald på farten.

Apple AirTag

Hvis du mister din iPhone, kan app’en ”Find min iPhone” hjælpe dig med at lokalisere den. Men nu kan du også gøre det samme med din cykel eller dine nøgler. For en ny opfindelse fra Apple er AirTag, som kan hjælpe dig med at holde bedre styr på dine ting.

Det er en lille rund dims, der også kan sættes i en nøglering, som kan sættes på alt fra pung til din taske. Genstandene bliver så gemt i app’en. Her kan du hurtigt finde deres præcise lokationer og afspille en lyd, hvis du har mistet genstanden i hjemmet.

Andre producenter end Apple og Samsung 

Kan man godt komme afsted med at købe opladere af andre producenter end Apple og Samsung?  Der har været sager, hvor forbrugere har oplevet, at opladerstikket er knækket af inde i deres iPhone. Men i disse sager har der ofte været tale om et billigt kabel. For man kan sagtens finde kvalitetsprodukter fra tredjepartsproducenter, som er certificeret og er af god kvalitet.