Køb en ventilator og DAB+ radio online hos Av-Cables.dk

/ Redaktionen / Elektronik

Har du brug for en ventilator til sommerens varme dage? Det kan blive ulidelig varmt på et kontor, når solen står højest, og det er oplagt at investere i en blæser og fane. Køb også DAB+ radioer med Bluetooth, så du kan sikre lidt underholdning i hverdagen. Av-Cables.dk fører et kæmpe udvalg med priser langt under normen!

Av-Cables.dk

Ventilator, blæser og fane - Kæmpe udvalg

Køb blæsere og ventilatorer hos Av-Cables.dk, der bl.a. tilbyder modeller til gulv og bord. Du finder også de lidt mindre USB bordventilatorer, der kan give en dejlig brise i forhold til, at de kun er tilsluttet med USB. Du finder også de lidt mere avancerede luftkølere, som ikke kun blæser, men også køler luften for en lidt mere afkølende oplevelse. Leder du derimod efter et komplet airconditionanlæg, så du har fuld kontrol? Disse forhandles også på www.av-cables.dk, der ligeledes tilbyder tårnventilatorer i stilrene design til dig, som ønsker en flot og funktionel ventilator, hvor design og ydeevne går op i en højere enhed. Det er let at finde en god ventilator til en skarp pris, og udvalget hos Av-Cables.dk er stort nok til, at du med garanti ikke kommer til at kigge forgæves. Køb en ventilator billigt, og nyd en mere afkølet sommer i år.

Av-Cables.dk - Stort udvalg i DAB+ radioer med Bluetooth

Har du brug for lidt mere underholdning i dit liv? Overvej at investere i en DAB+ radio med Bluetooth. Disse tilbydes naturligvis også online hos Av-Cables.dk, og priserne på ægte DAB+ radioer med Bluetooth funktion er i dag så lave i forhold til, hvad de var for blot 5 eller 10 år siden. Køb bl.a. radioer med Bluetooth fra Pure, Nedis og Denver i sortimentet. Vælg imellem mange farver og designs. Uanset om du ønsker en DAB+ radio til at nyde morgenprogrammerne, inden du kører på arbejde, eller du godt kan lide at lytte til lidt god musik, imens du laver aftensmad, så kan det betale sig at købe en DAB+ radio med Bluetooth hos Av-Cables.dk. Deres udvalg dækker alle behov.

Spar penge på DAB+ radioer, som understøtter Bluetooth. Hos Av-Cables.dk finder du et væld af udstyr inden for lyd-tilbehør. Køb også ventilatorer, blæsere, luftkølere og airconditionanlæg online, så du kan komme køligt igennem en muligvis varm sommer igen i år.