Læs om smartphone bilholdere og LED strips fra Philips her

/ Redaktionen / Elektronik

Der er så mange gode tilbud i vente til dem, der benytter Av-Cables.dk. Kigger du efter en smartphone bilholder, eller har du brug for en Philips LED strip enten til Hue eller som et separat produkt? På www.av-cables.dk webshoppen får man altid prisgaranti, og dette gælder også for Playstation 4 controllers, kabeltromler, netværksstik, loddekolber og meget andet skønt.

Av-Cables.dk

Køb en smartphone bilholder - Mange muligheder på www.av-cables.dk

Find en smart autoholder til din mobiltelefon fra udvalget hos Av-Cables.dk. Deres smartphone bilholdere stammer fra mange mærker, og der er også en del typer mobilholdere at vælge imellem til dit køretøj. Det kunne bl.a. være en sticky pad til småting. Den kan stabilt hvile på instrumentbrættet. Smartphone bilholdere til nakkestøtten kan også købes samt modeller til ventilationen. De modeller med magnetisk overflade er også populære, og dem sælger Av-Cables.dk især en del af. Der tilbydes ofte nye mobilholdere til samlingen, så prøv at tjekke igen senere, hvis du har brug for en ny. Den næste gang vil du sikkert kunne finde et helt anderledes sortiment af bilholdere til smartphones på websitet. Kundeservice vil gerne svare på alle din spørgsmål omkring smartphone bilholdere og andet i auto tilbehør. Du skal blot ringe på telefonnummeret.

Philips LED strip - Belysning til dit hjem

Den klassiske Philips LED strip er virkelig populær, og det kan man vist også roligt sige for modeller i Philips Hue serien og dens lightstrips. Smart belysning kan styres med appen, og det giver en helt anden oplevelse. Køb f.eks. også startsæt til Philips Hue, så du har nok til at komme i gang. LED strips fra dette verdenskendte mærke er også en lækker gave til ægtefællen.

Klik ind på www.av-cables.dk, der leverer alt i smartphone bilholdere. Smart belysning inkl. Philips LED strips fra Hue serien kan også købes, og hvis du ikke kan vente på varen, så gør det ikke spor! Man får nemlig dag til dag levering samt prisgaranti på alle disse kendte mærker.