Se YouSee og Viaplay i udlandet! Læs mere på vpn-byen.dk

/ Redaktionen / Elektronik

Bor du i udlandet, er du på ferie, eller studerer du i et land uden for Danmarks grænser? Du behøver ikke at undvære de forskellige streamingtjenester, som vi har adgang til herhjemme. Se bl.a. Viaplay og Yousee i udlandet ved at tilmelde dig den hurtige VPN service fra VPN-Byen.

WNB A/S

Viaplay uden for Danmark. Læs hvordan her

Se Viaplay i udlandet, og hav adgang til dansk kundeservice. Det fungerer ved, at du tilgår Viaplay med en VPN, som giver dig en dansk IP adresse. Dette gør det muligt at se dansk TV som f.eks. Viaplay i udlandet, selvom det normalvis vil kræve en IP adresse med dansk oprindelse. Det kommer til at føles som, hvis du sidder i Danmark. Der kan normalt være problemer med hastigheden på VPN forbindelser, men det er ikke tilfældet hos vpn-byen.dk, der tilbyder en lynhurtig VPN og god service. Du skal kunne se alle dine yndlingsprogrammer på Viaplay, uden at billedet falder ud, og det kan du med et abonnement hos VPN-Byen, som sidder klar med vejledning og hjælp, hvis du imod forventninger skulle støde på et problem med forbindelse, adgang etc.

Se YouSee kanalerne i udlandet. VPN-Byen.dk A/S

Med samme service kan du også se YouSee i udlandet, og det er naturligvis også med høj hastighed, så du kan nyde YouSee kanalerne uden at gå på kompromis med lyd- og billedkvalitet. Det er ganske nemt at se YouSee i udlandet ved at benytte en VPN forbindelse fra vpn-byen.dk, der sikrer alle dine yndlingskanaler fra YouSee, selvom du ikke har en dansk IP adresse. Så kan du nyde YouSee kanalpakkerne, selvom du nyder en cocktail på Ipanema, eller du sidder på et pizzeria i New York. Glæd dig til at se dansk TV igen, selvom du befinder dig uden for Danmark. Læs mere online på vpn-byen.dk.

Det er muligt at se Viaplay og YouSee i udlandet. Det kræver en dansk IP adresse, og det kan du få med den VPN service, som tilbydes igennem vpn-byen.dk. Læs mere på deres hjemmeside.