Smarte ladekabler til din Tesla

/ Redaktionen / Elektronik

Av-Cables.dk

Av-Cables.dk

Hvis du har investeret i en dyr og fin Tesla, så vil du med garanti også gerne have et kvalitetskabel til opladning af bilen. Hos Av-Cables finder du opladere, som du kan bruge både i en ladestander eller i en stikkontakt derhjemme. 

Læs mere om Tesla ladekabler, og hvordan du vælger den rigtige model til din bil her.

Lad din Tesla op ude og hjemme med et Tesla ladekabel

Et Tesla ladekabel kan bruges både derhjemme i garagen eller ved ladestationer. Hos Av-Cables kan du købe et ladekabel til elbil i forskellige længder. Det anbefales, at du har både et kort Tesla ladekabel og et langt kabel, som kan bruges på offentlige ladestationer. 

På Av-Cables kan du købe Tesla ladekabler på 3, 5, 7 og 10 meter. 

Det er bedre at købe et Tesla ladekabel, som er for langt end for kort. Så er du garanteret altid at kunne lade din Tesla op hvor som helst. 

Kvalitetskabler hos Av-Cables

Av-Cables er eksperter i alle former for elektronik og naturligvis også kabler. 

Et Tesla ladekabel skal være i ordentlig stand, så du hurtig og nemt kan lade din bil op. Derfor sælger Av-Cables kun ladekabler til elbiler i højeste kvalitet. 

I sortimentet finder du ladekabler fra kendte brands som Osraum, Unite, S-Line og meget andet. 

Undlad at købe billige Tesla kabler fra ukendte brands. Disse går hurtigt i stykker og lader ikke din Tesla op lige så hurtigt.

Pas godt på dine kabler

Hos Av-Cables finder du alt det nødvendige tilbehør, som du kunne mangle til din Tesla. Du kan for eksempel købe opbevaringsposer eller en taske til dit Tesla ladekabel, så det ikke tager skade, når det ikke er i brug. 

De sælger også holdere til ladekabler, som du kan have stående derhjemme. Disse holdere kan monteres på væggen i din garage, så du kan hænge dit kabel op, når du har genopladt batteriet på din Tesla. 

Hvad skal jeg vælge?

Hos Av-Cables er der meget at vælge imellem. Før du køber dit Tesla ladekabel, så er det vigtigt, at du ved, hvad for en type, der passer sammen med din elbil. Disse specifikationer kan du finde i din bils manual. 

Dernæst skal du gøre op med dig selv, om du skal have et eller to kabler til din bil. Det er smart at have et liggende derhjemme til opladning i garagen og et, som du kan have med dig i bilen.