USB-C kabler til Playstation 5 controller hos Av-Cables.dk

/ Redaktionen / Elektronik

Av-Cables.dk har alt til PS5. Har du aflagt ordren og glæder du dig allerede nu til at spille alle de gode spil? Husk også at købe tilbehør som f.eks. en Playstation 5 controller eller et ekstra USB-C ladekabel. Køb også docks og andet udstyr online.

Av-Cables.dk

Billig Playstation 5 controller med haptisk feedback og mange nye funktioner

Ja, nu er den endelig kommet. Nogle venter stadigvæk på at modtage Playstation 5, imens andre allerede er dybt inde i et af spillene. Av-Cables.dk har gode priser på alt tilbehør til PS5. Spar penge på en original Playstation 5 controller. Få fat på en original Sony PS5 Dualsense controller, der giver mere indlevelse end nogensinde før. Det er det haptiske feedbacksystem, der har givet anledning til seriøs anmelderros. Sony har virkelig skabt noget i særklasse med deres nye spilkonsol og controller, der giver en rigtig god oplevelse og høj opløsning. Der er prisgaranti på hele molevitten hos Av-Cables.dk, og derfor kan du også spare mange penge på en Playstation 5 controller.

USB-C kabel til en god pris - læs mere

Få også gode priser på alt andet til Playstation 5. Kigger du efter et USB-C kabel til opladning, eller skal det benyttes til et andet formål? Av-Cables.dk forhandler USB-C kabler til samtlige formål fra Lenovo, Satechi, Lindy m.m. Gå på opdagelse via www.av-cables.dk, og køb USB-C 3.1 til RJ45 kabler, eller det er måske et USB-C 3.1 til DisplayPort kabel, som du mangler? Av-Cables.dk giver dig dag til dag levering på USB-C kabler. Du kan med fordel også browse resten af udvalget igennem, selvom du udelukkende kigger efter et USB-C kabel. Der er nemlig mange penge at spare i flere end 1.000 kategorier!

Ønsker du mere udstyr til din Playstation 5? Hvad end du søger en ekstra PS5 controller eller et USB-C kabel til opladning af denne, så har du med Av-Cables.dk en webshop, der kan dække dine behov. Køb også ventilatorer, Xbox Series X tilbehør og HDMI kabler online.