Wi-Fi dongler og ventilatorer - Prisstærkt og stort udvalg

/ Redaktionen / Elektronik

Brug for noget nedkøling eller en hurtig internettilkobling til din PC? Av-Cables.dk har den rette ventilator til dig, uanset om du ønsker en bordventilator eller blæser til gulvplacering. Når man hurtigt skal gøre sin computer internetklar, så er en Wi-Fi dongle oftest det letteste valg. På www.av-cables.dk kan du vælge og vrage imellem de billigste eksterne netværkskort i DK. Spar også penge på de hundredvis, ja sågar tusindvis af andre kategorier, som forhandleren kan reklamere med.

Av-Cables.dk

Ventilator udvalget hos Av-Cables.dk er et kig værd

En ventilator er simpel at sætte op og kan gøre livet lidt mere overkommeligt, når man sidder foran computeren. Køb én, og tag den med på arbejde, eller sæt den op bag ved din egen computerskærm i hjemmet. Det kan hurtigt blive varmt, selvom temperaturen ikke er på sit højeste, og så kommer man til at klappe sig selv på skulderen over at have bestilt en ventilator. Du skal selvfølgelig tænke over, hvilken størrelsesordning det skal være. Har du brug for en mindre USB bordventilator, eller måske en større gulvventilator? Ønsker du også nedkøling af luften, så er det en luftkøler, du skal have fat i. Hos Av-Cables.dk finder du også airconditionanlæg, hvor du naturligvis helt frit selv kan bestemme, hvordan temperaturen skal være. Du skal blot være opmærksom på en øget energibekostning sammenlignet med en simpel ventilator. Hvad der er rigtigt, afhænger af individet og situationen. På www.av-cables.dk er det billigst at købe en blæser, luftkøler m.m., uanset hvad man har brug for.

Wi-Fi dongle - Smart og hurtig tilkobling til internettet

Den muligvis nemmeste netværksløsning er en Wi-Fi dongle. Du skal blot slutte den til en USB port, og så er du klar! De kræver som regel ikke nogen installation, og du vil være i stand til at logge på diverse lokale netværk inden for ganske få sekunder. Billigere end Av-Cables.dk bliver det ikke, når man kigger på USB Wi-Fi dongler. Det er dog stadig en række anerkendte mærker, der tilbydes. Køb f.eks. en Wi-Fi dongle fra TP-Link på hjemmesiden. Vidste du, at du får dag til dag levering ved dine køb på www.av-cables.dk? Hvis din Wi-Fi dongle eller en hvilken som helst anden vare fra shoppen er på lager, så sendes den af sted med det samme.

Køb ventilatorer og Wi-Fi dongler på nettet via få klik.