Anders Andersens Rengøring tilbyder vinduespolering og trappevask til gode priser

/ Redaktionen / Erhverv

Anders Andersens Rengøring står klar til at hjælpe dig med erhvervsrengøring af lokaler og bygninger. De tilbyder et hav af forskellige services, heriblandt vinduespolering, trappevask og mange andre typer rengøring. Læs eventuelt mere nedenfor.

Anders Andersens Rengøring

Eksperter i vinduespolering

Rengøring er essentielt for at skabe det ideelle arbejdsmiljø. Hos Anders Andersens Rengøring står et dygtigt hold af rengøringspersonale klar til at gøre rent hos jer, uanset hvilke udfordringer i skulle have. Vinduespolering er et af de mange områder, hvor Anders Andersens Rengøring virkelig er eksperter. Der bliver brugt udstyr i højeste klasse og hvad enten vinduerne sidder mange etager oppe eller nede i stuetagen, har Anders Andersens Rengøring udstyret samt kompetencerne til at udføre en god og grundig vinduespolering. Igennem mere end 50 år, har Anders Andersens Rengøring hjulpet diverse firmaer med erhvervsrengøring og de tilbyder vinduespolering til skarpe priser. Ydermere er Anders Andersens Rengøring Svanemærke-certificeret, hvilket vil sige at miljø er i fokus. Der bliver anvendt den nødvendige dosis af rengøringsmiddel, der hverken er skadelig for materialerne eller rengøringspersonalet. Uanset hvor dig og din virksomhed befinder sig i landet, står Anders Andersens Rengøring klar til at rengøre dine vinduer. Det kan du læse meget mere om hvis du har lyst ved at klikke ind på www.aaren.dk hvor du også kan læse mere om de andre services som Anders Andersens Rengøring tilbyder.

Effektiv og grundig trappevask

En erhvervsbygning skal selvfølgelig også være ren indvendig. Derfor tilbyder Anders Andersens Rengøring også effektiv og grundig trappevask. Anders Andersens Rengøring er landets største leverandør af trappevask og er igennem mange år, blevet enormt dygtige til det de laver. Medarbejderne er kompetente og engagerede og sørger for en solid trappevask. Svanemærke-certificering kommer i den grad også til udtryk når Anders Andersens Rengøring vasker trapper, for her bliver der også kun anvendt rengøringsmidler i mindre doseringer, der ikke er til skade for medarbejderne. Rengøringspersonalet arbejder effektivt og smart – de får hurtigt klaret opgaverne, men har fra start til slut også deres eget helbred i fokus og arbejder derfor kun i arbejdsstillinger, der ikke giver dem problemer med fysikken senere hen i livet. Kontakt Anders Andersens Rengøring og få vasket dine trapper rene og flotte.

Anders Andersens Rengøring sørger for at dine medarbejdere, kan arbejde i et godt og rent arbejdsmiljø!