Bestil en 20 fod container fra DC-Supply

/ Redaktionen / Erhverv

Har du brug for en god løsning til opbevaring eller ophold, enten grundet et arrangement, ombygning eller andet? Så kan DC-Supply hjælpe, med deres smarte containere. Hos dem kan du nemlig bestille en container, der kan bruges til meget forskelligt. De kan byde på forskellige længder, så du kan få helt op til 20 fods container.

DC-Supply

Vælg en container der bliver skræddersyet til dine behov

Du kan have behov for noget fra din container, som andre måske ikke har behov for. Find den rette container lige her, og vær sikker på at DC-Supply kan levere en skræddersyet til dig. Du kan vælge at bestille en container til mange forskellige formål, det kan bl.a. være opbevaring. Virksomheden kan dog også designe en container til kontormoduler, koncertscener og opholdssteder. Til det kan du vælge en container, der kan åbne siden, så du har bedre adgang. Du kan desuden vælge et design, der er helt unikt til din container, så du kan stå mere ud. Dette kan specielt være en fordel, hvis du skal bruge den til arrangementer eller en café, som andre gerne skal bemærke. Skal du bruge en container permanent eller er det kun for en kortere periode, kan du vælge at købe eller leje. Du kan også tage et kig på deres tidligere brugte containere på dc-supply.dk.

 

20 fods container der er CSC-godkendt

På siden er det muligt at finde en 20 fods container, der er ISO standard og CSC-godkendt. DC-Supply sørger for nemlig altid for, at de rette standarder og lovmæssige krav bliver mødt, uanset om det er en 20 fods container eller en anden type. Du kan vælge dem i forskellige typer, så det matcher dine behov. Det betyder blandt andet, at du kan vælge en 20 fods container, der er en isoleret køle- og frysecontainer. Den kan du også bestille med solceller og batteri så den er selvkørende, uden brug af tilkobling og ekstern energiforsyning. Dette kan være en utroligt praktisk løsning til midlertidige restauranter, caféer og andre steder, der har behov for eventuelt at køle fødevarer. De sørger altid for at din 20 fods container er i højeste kvalitet, og den vil derfor holde i mange år, uanset hvor du bruger den henne. Har du brug for en 20 fods container, så er det helt sikkert en god ide, at du lægger vejen ind forbi dc-supply.dk.

DC-Supply forhandler og udlejer altid containere i høj kvalitet, du er derfor sikret det bedste produkt, uanset om det er til afkøling, opbevaring eller til ophold.