Bestil slangeforskruninger og koblinger direkte på roykon.dk

/ Redaktionen / Erhverv

Når det kommer til fittings, slanger, rør og tilbehør, så er ROYKON det bedste sted at handle i DK. Læs mere om deres udvalg på over 40.000 forskellige slangeforskruninger, koblinger, fittings etc.

ROYKON

Alt i slangeforskruninger og slangenipler - God kundeservice

Søger du fittings til konkurrencedygtige priser og en leverandør, hvor du kan få det hele og altså ikke behøver gå i flere forskellige butikker og vente på leveringer fra både ind- og udland? ROYKON er din one-stop-shop inden for fittings og dele til mange forskellige slags installationer. De har både slangeforskruninger, gevindfittings, manometre, T-stykker og alt, hvad der hører til for at lave VA-installationer, pneumatik etc. Når det kommer til installationer med slanger, så skal du købe gode produkter til samlingerne. Slangeforskruninger og slangenipler skal være i bedste kvalitet for ikke at skabe utætte installationer, der begynder at lække med tiden. Det samme gælder spændebånd, som du også kan finde hos roykon.dk i både plast, rustfrit stål og almindeligt stål. Søger du slangeforskruninger i den bedste kvalitet, så klik ind på siden og bestil inden 15.30 i dag – så har du produktet i morgen! De leverer helt ned til enkelte produkter, og deres effektiviserede lagerstyring gør, at deres ordrer kan ekspederes på helt ned til 4 minutter.

Koblinger fra Camlock til alsidige formål

ROYKON sælger også koblinger i alle afskygninger. De har bl.a. et stort udvalg af Camlock koblinger, som giver sikre koblinger i forbindelse med rør- og slangeinstallationer til forskellige medier. Der findes modeller til både tørstoffer, kølevand, brændstoffer, kemikalier m.m. Camlock modeller giver en meget sikker kobling, som let kan til- og frakobles ved at åbne vingerne, indsætte han-delen og lukke vingerne ved håndkraft igen. Du vil helt sikkert kunne finde den rette kobling i deres sortiment, hvor der også er lynkoblinger, Bauer slangekoblinger, Geka klokoblinger og meget mere. Deres Bauer modeller er alle lavede i enten almindeligt eller rustfrit stål, og giver sikre løsninger og stærke installationer, når slanger og rør skal arbejde sammen. Find det helt rette produkt på deres hjemmeside www.roykon.dk, hvor der er over 40.000 varenumre og mulighed for at bestille skræddersyede modeller.