Bioplast bestik plus salatæsker i forskellige miljøvenlige materialer hos Plant2Plast A/S

/ Redaktionen / Erhverv

Shop bioplast bestik via Plant2Plast A/S, som sælger en del i miljørigtig emballage og service. Udvalget inkluderer også salatæsker samt kinabokse til varme retter.

Plant2Plast A/S

Find muligheder i bioplast bestik på plant2plast.dk

Shop bioplast bestik samt træ bestik via plant2plast.dk. Klik ind på hjemmesiden, og se sortimentet af bæredygtige gafler, knive og skeer. Se også de fine is skeer i forskellige farver, som man kender dem. Det er muligt at købe bioplast bestik i en mørk eller lys farve, og i samme kategori kan du også bladre igennem et flot sortiment af træ service, der kommer med FSC certificering. Bemærk også, at nogle af varerne er sat ekstra ned. Siden byder også på tandstikker og servietter i forskellige farver inkl. cocktailservietter og vådservietter. Så det er ganske enkelt at finde alt til opdækning af festbordet. Ønsker du at holde et arrangement, der belaster miljøet mindre, eller har du en restaurant, hvor du ønsker at tage jeres CSR (Corporate Social Responsibility) seriøst? Plant2Plast A/S har alle de bedste løsninger inden for bioplast bestik og service i træ.

Flere typer af salatæsker

Du kan selvfølgelig også finde den rigtige emballage til take away mad. Det afhænger naturligvis af konsistensen af maden samt temperaturen, hvad man foretrækker. Plant2Plast A/S fremstiller og sælger bl.a. salatæsker, der naturligvis er bæredygtige. Salatbaren er populær blandt danskerne, og det er selvfølgelig nødvendigt at have de rette salatæsker til at akkompagnere. På plant2plast.dk bugner det med take away artikler til kold mad, og du finder både kraft bakker samt salatæsker i plastik. Hvad end du ejer en burgerbar med salater på menuen, eller du har en hyggelig lille sandwich cafe, så er det ideelt med salatæsker, der holder salaten lækker hele vejen hjem.

Køb moderne og veldesignet emballage inkl. salatæsker i miljøvenlige materialer. Plant2Plast A/S tilbyder også bioplast bestik, så hvis du prøver på at reducere det miljømæssige fodaftryk, så shop til restauranten hos denne kvalitetsleverandør af engangsbestik, kinabokse, palmebladstallerkener og meget mere.