Brød og kager til levering. Bestil festkager ud af huset online

/ Redaktionen / Erhverv

Der er et nyt, smart koncept, som hedder Baker Lane, der tilbyder levering af brød og kager fra kendte konditorier og bagere. Bestil festkager ud af huset eller en fast ordning med bagerbrød til erhverv på bakerlane.dk.

Baker Lane

Brød og kager til levering via få klik

Baker Lane tilbyder brød og kager til levering, og det gør de ved at skabe bindeled imellem virksomheder og bagere samt konditorier. Slip for at stå i en lang bagerkø, og få friskbagte boller eller lækre lagkager leveret til døren inden for blot 1 time! Baker Lane har i øjeblikket samarbejde med kendte bagerier og konditorier som Grannys House, Holms Bager, Svaneke Brød og Andersen Bakery. Bestil kager og brød til levering, hvad end det er en fast ordning til virksomheden eller til en speciel anledning. Det er et smart koncept, som gør det muligt at få friskbagt brød og de lækreste kager til erhverv uden alt besværet. En virksomhedsordning med smagfulde kager og saftigt brød er noget, som i den grad skaber stemning på arbejdspladsen. Læs mere om muligheden for brød og kage levering på www.bakerlane.dk, der sidder klar ved telefonen til at besvare dine spørgsmål til en kageordning.

Baker Lane - Festkager ud af huset fra kendte konditorier

Baker Lane tilbyder festkager ud af huset til stærke priser. Bestil festkager fra de bedste bagerier, og nyd smagen af professionelt bagværk uden at skulle tage turen og stå i en lang kø. Bestil brød, lagkager, boller og andre bagermæssige mesterværker lige til døren. Baker Lane konceptet skaber et bindeled imellem konditorier og forskellige danske virksomheder, som ønsker lækre festkager eller brød til dagligdagen. Det er desuden muligt at få 1 måneds løbende kredit, når du samarbejder med Baker Lane. Uanset om du ønsker festkager ud af huset eller bagerbrød til døren, så er dette koncept værd at kigge nærmere på. Læs mere på bakerlane.dk, og bestil de lækreste festkager allerede i dag.

Baker Lane tilbyder festkager ud af huset. Bestil brød og kager til levering via bakerlane.dk.