DC-Supply – Brugt 20 fods container sælges

/ Redaktionen / Erhverv

Køb en brugt container, og spar uanset formål. DC-Supply giver nemlig seriøse besparelser på brugte modeller til beboelse, madlavning osv. Du finder fx mange 20 fods containere i brugt kategorien.

DC-Supply

Bestil en brugt container langt billigere på www.dc-supply.dk

Find en brugt container hos DC-Supply, hvor der tilbydes flere modeller. På nuværende øjeblik kan du spare på en brugt beboelsescontainer med toilet og to rum, og du finder også en traditionel lagercontainer på 10 fod i sortimentet. Yderligere sælges der butikscontainere og modeller til bad, toilet eller en bar. En brugt container bar er glimrende til dem, der ønsker en mobil bar, som kan tages med rundt til landets festivaler eller lignende. Du kan naturligvis tage kontakt til DC-Supply for at finde priser og tage hen til deres udstilling for at inspicere de brugte containere på nærmere vis. Dette er en oplagt mulighed for at spare mange tusinde kroner på containerkøbet.

20 fods container sælges og lejes

Den klassiske 20 fods container sælges i mange varianter hos DC-Supply. Ved at klikke ind på www.dc-supply.dk finder du både containere med sidedør på 20 fod, platforme, open top containere, offshore varianter og mange andre modeller med en længde på 20 fod. Husk, at du også kan leje containeren, hvis du kun har behov for den i en tidsbegrænset periode. Det fungerer ved, at du udfylder en online formular om dine behov til containeren samt ønske om at købe eller leje, og så kommer DC-Supply med en god pris. Udover 20 fods containere sælges også de større modeller på 40 fod samt de mindre på 10, 8 eller 6 fod. DC-Supply har en række standardløsninger inden for beboelse, transport, militær osv., men de er ikke bange for en ny udfordring, hvis du sidder med helt unikke krav til containeren inkl. sammensætning af flere forskellige containermoduler til en samlet enhed med en funktion efter dit behov.

20 fods containeren sælges på dc-supply.dk, og hos DC-Supply kan du spare mange penge ved at vælge en brugt container uanset dimensioner.