DMS tilbyder bl.a. den bedste truck service og hovedeftersyn af stabler til gode priser

/ Redaktionen / Erhverv

Har du haft problemer med at din truck service ikke har været grundig nok, så kan du trygt gå ind til DMS, hvor de udbyder fremragende service af trucks, og tilbyder hovedeftersyn af stabler, så du er sikker på at dit truckmateriel er klar til opgaven.

DMS

Grundig og effektiv truck service

Hos danskmaterielservice.dk finder du den absolut bedste truck service, hvor du slipper for skjulte gebyrer og tillæg. De satser på ærlighed og et godt produkt, netop den enestående truck service af alt rullende materiel. DMS er af den gode og gamle holdning af en aftale, er en aftale, så den skal selvfølgelig holdes. Det betyder for dig, at du får grundig truck service til en attraktiv pris, og de holder, hvad de lover. Derudover er der også prisgaranti på servicen af din truckenhed. DMS bestræber sig på, at det er de samme montører, som betjener dig og din truck, så de kender netop din truck. Det er med til at give dig den bedst mulige truck service, og de er selvsagt altid fagfolk, så de ved, hvad de snakker om. DMS har også kørende montører, så de kan komme til dig, hvis du ikke er i nærheden af en af deres afdelinger.

Hovedeftersyn af stabler

Hvis en af dine trucks går i stykker, så betyder det, i værste fald, at du taber penge. Det kan du undgå ved at få lavet rutinemæssige hovedeftersyn af dine stablere, såsom palleløftere og el-hunde. Hvis du foretager dine hovedeftersyn af stabler hos DMS, så får du samtidig mulighed for at få indblik i truckøkonomien, da DMS vil have registreret trucken i deres projektbase. Det giver dig overblik over, hvornår din trucks skal fornyes eller repareres. Du får selvfølgelig en god pris hos danskmaterielservice.dk, hvor de har en lav timepris på ren service og hovedeftersyn Hvis du vælger at blive kunde hos DMS, så får du også en masse fordele, som f.eks. kan være en lånetruck, hvis din egen stabler skal repareres. Den førnævnte økonomiopfølgning er i øvrigt gratis, så du får meget mere end blot hovedeftersyn af stabler, men en god støtte til din virksomhed.