Erhvervsrengøring og ejendomsservice hos Anders Andersens Rengøring

/ Redaktionen / Erhverv

Har du og din virksomhed/boligforening etc. ledt efter et godt sted at bestille rengøring? Så er Anders Andersens Rengøring både et af landets ældste og største rengøringsselskaber, og således et rigtig godt valg, som man bør have med i sine overvejelser. De tilbyder en bred vifte af forskellige typer erhvervsrengøring, samt blandt andet ejendomsservice, viceværtsordninger, vinduespolering med mere. Læs mere om tilbuddene herunder.

Anders Andersens Rengøring

Professionel erhvervsrengøring af uddannet personale

Hos Anders Andersens Rengøring har man efterhånden rigtig mange års erfaring inden for erhvervsrengøring og lignende services. Faktisk kan virksomheden fejre sit 60 års jubilæum i år, og kan se tilbage på et hav af tilfredse kunder igennem årene. Man behøver ikke frygte at virksomheden hviler på egen succes. Alle tilbud inden for erhvervsrengøring udføres med moderne teknikker, og virksomheden er konstant på forkant med de nyeste måder at effektivisere rengøringsprocesserne, hvilket betyder at man som kunde får ”mere erhvervsrengøring for pengene” så at sige. Er du interesseret i at høre mere om mulighederne inden for erhvervsrengøring, så klik ind på www.aaren.dk allerede i dag.

Ejendomsservice, du kan stole på

Én af de typer service som man tilbyder hos Anders Andersens Rengøring, er ejendomsservice. Her vil det som regel være trappevask som udgør hovedparten af opgaverne, men ejendomsservice kan desuden også dække over rengøring af fælleslokaler, vaskeri, kontorer samt flyttelejlighed. Ejendomsservice er den perfekte løsning for boligforeninger hvor man ønsker at der altid skal se pænt og nydeligt ud på fællesområderne. Foruden almindelige hverdagsopgaver så kan ejendomsservice også omfatte udbedring af akutte problemer så som vandskader, insektbekæmpelse og lignende.

Klik ind på www.aaren.dk for mere information om ejendomsservice, diverse typer erhvervsrengøring samt de mange andre typer rengøringsservice virksomheden tilbyder.