Få færdiglavede ID kort eller en printer til selv at fremstille dem hos ID Company

/ Redaktionen / Erhverv

ID Company står klar til at hjælpe dig med at få styr på sikkerheden. Deres store produktkatalog byder både på ID kort og nøglebrikker. Har du brug for selv at kunne fremstille dine ID kort, byder udvalget også på ID kort printere. Læs eventuelt mere nedenfor.

ID Company

Få identifikationskort i bedste kvalitet til medarbejderene

Mangler du identifikationskort til arbejdspladsen, kan du med fordel tage et smut forbi ID Company, der tilbyder en smart løsning for dig. ID Company tager både imod store og små ordre, så hvad enten du er en stor eller lille kunde, har ID Company en løsning for dig. Drejer det sig om mange ID kort og ønsker du en fleksibel løsning, finder du også et stort udvalg af ID kort printere hos ID Company, der kan klare opgaven. Udvalget er stort og du finder ID kort printere fra flere forskellige producenter. Heriblandt fra Fargo og Magicard til favorable priser. Uanset hvilken ID kort printer du vælger, kan du være sikker på at få en printer med gode farver og en høj DPI.

Nøglebrikker med mange forskellige moderne funktioner

Et alternativ til ID kort, er nøglebrikker og der er visse fordele ved at vælge dem frem for kort. Først og fremmest fylder de markant mindre end ID kort og de kan nemt sættes i nøglebundtet, så du altid er klar, i stedet for at skulle til at rode i din pung efter et kort. Herudover er de også super nemme at anvende. Hos ID Company finder du nøglebrikker i flere forskellige typer – blandt andet med NFC-chip, Near Field Communication, der i dag sidder i mange smartphones, hvor de blandt andet bliver brugt som et betalingsmiddel. Udvalget byder på nøglebrikker fra SALTO, Yale og MIFARE. Det er nemt at bestille brikker hos ID Company og er du i tvivl om hvilken model du bruger, kan du blot indsende din brik til ID Company, der derefter vil finde matchende brikker til dig. Sortimentet byder på modeller i mange forskellige farver og du kan endda også få lasergravering i din nøglebrik. Vil du vide mere, kan du besøge ID Company ved at klikke ind på www.idcompany.dk, hvor du også kan udforske det store udvalg af andre løsninger.

Sammen med ID Company kan du finde en løsning, der passer til jeres størrelse og til jeres sikkerhedsgrad.