Familieretsadvokat og advokat med speciale i samværssager findes hos samvaersadvokaten.dk

/ Redaktionen / Erhverv

Find en dygtig advokat med speciale i samværssager hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik. Dette advokatfirma står altid klar med en række professionelle jurister, der muligvis kan blive din nye familieretsadvokat. Tag derfor fat i din nye advokat allerede i dag på www.samvaersadvokaten.dk eller besøg et af deres mange kontorer i enten Aarhus, Odense eller København.

Advokatfirmaet Strauss & Garlik

God hjælp fra advokat med speciale i samværssager

Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik finder du altså hurtigt en dygtig advokat med speciale i samværssager. Få en advokat med speciale i samværssager, der brænder for at løse jeres problemstilling på en måde, hvor barnets trivsel er i fokus. Dette starter først og fremmest med en passion for jura og et stort engagement, hvilket udgør grundlaget for at kunne yde de bedste løsninger til familier, der står midt i en sag vedrørende samvær. Når du får hjælp fra en advokat med speciale i samværssager fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik, indgår du altid i et samarbejde, der baserer sig på en solid faglig ballast og en stor mængde erfaring med lignende sager. En grundlæggende værdi i ethvert samarbejde med en advokat med speciale i samværssager, er den for eksempel konstruktive dialog. En advokat med speciale i samværssager vil nemlig være specialiseret i tætte og fortrolige dialoger, der er afgørende for at kunne opnå det bedste udfald.

 

Bliv guidet igennem samværssager med erfaren familieretsadvokat

Danmarks bedste familieretsadvokat er derfor aldrig længere væk end et klik ind på www.samvaersadvokaten.dk. Her finder du lynhurtigt din nye familieretsadvokat, hvis du for eksempel står og er i fare for at miste dit barn til tvangsfjernelse. En familieretsadvokat fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik er dog ikke en overfladisk service, men et tæt samarbejde, der er med til at sikre, at din sag og dine perspektiver belyses bedst muligt. Dette gælder uanset om din sag vedrører samvær, tvangsfjernelse eller forældremyndighed, da Advokatfirmaet Strauss & Garlik står klar med specialister i alle typer af børnesager. De mange samværsadvokater og de mange kollegaer i familieretsteamet stiller derfor altid stærkt op når du har brug for hjælp i sager som disse. En familieretsadvokat er således ikke bare en familieretsadvokat hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik, men altid en del af et større team, der kan trække på masser af både erfaring og specialiseret viden. En advokat fra dette team er derfor altid godt klædt på til din specifikke sag, ikke mindst fordi at de alle har arbejdet på begge sider af bordet i Familieretshuset og Familieretten. De har altså et helt særegent indblik i hvordan denne type af arbejde tager sig ud — fra både din og myndighedernes perspektiv.