Fantastisk frokostordning i Aarhus. Ønsker I portionsanretning eller den traditionelle buffet?

/ Redaktionen / Erhverv

Nærende mad er en forudsætning for velvære, og i det travle liv giver det god mening at udlicitere frokostmåltidet i hverdagen til cateringspecialister. I Aarhus finder man Frokost+, som tilbyder buffet og portionsanretning med levering til jeres firmas dør. Det gælder også adresser i større dele af Østjylland.

Frokost+

Frokostordning i Aarhus til virksomheder med høje krav, også i forbindelse med gastronomien

Det er selvfølgelig forståeligt, at man ikke altid kan prioritere madpakken, når man skal sørge for, at børnene kommer af sted, og når man har en lang og hektisk uge på kontoret. Hvorfor sætte mere pres på en selv end nødvendigt? Lad hellere Frokost+ hjælpe med deres frokostordning. De ansatte i virksomheden får derfor låst op for mere fritid, og alle sammen kommer til at have adgang til lækre nærende retter, som giver et energiløft, der varer ved resten af kontordagen og mere. Det er ikke kun i Aarhus, de har fået øjnene op for fordelen med en frokostordning, men også i Horsens, Randers og Skanderborg. Faktisk, så leveres frokosten til en lang række postnumre i Østjylland. Få også frokostordning i Galten, Sabro, Højbjerg, Mårslet og Tranbjerg. Se listen via www.frokostplus.dk, hvor du også kan få et uforpligtende tilbud på kvalitetsfrokost til firmaet.

En ny mulighed er portionsanretning, der også er beskrevet på frokostplus.dk

Nu er portionsanretning som firmafrokost også muligt. Her er det selvfølgelig også muligt med levering til døren. For at sikre en lav smitterisiko i virksomheden, så vælger mange at få portionsanretninger hos Frokost+ i stedet for den normale frokostbuffet. Dog skal det bemærkes, at det ikke er noget krav. I er frit velkomne til at stadigvæk at få buffeten. Fordelen ved en portionsanretning er, at man kan tage den med hen på sin plads. Det er selvfølgelig hyggeligere, hvis man kan spise sammen, men i disse tider er portionsanrettet firmafrokost en relevant overvejelse. Har du spørgsmål til portionsanretninger, så sidder de hos Frokost+ selvfølgelig klar ved røret. De besvarer også spørgsmål vedr. ekstra forplejning, ugemenuer osv.